Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Winkelruimte Tiel, Westlede

Op de hoek van de Nieuwe Tielseweg en de Teisterbantlaan te Tiel zal eind 2018 worden gestart met de bouw (bouwperiode beslaat circa 18 maan-den) van een winkelcentrum van in totaal ca. 9.000 m² met ca. 315 parkeerplaatsen. Dit ter vervanging van het bestaande winkelcentrum Kwadrant van in totaal ca. 3.172 m².


Daarnaast worden er woningen toegevoegd aan dit nieuwe winkelcentrum. In het nieuwe winkelcentrum hebben wij allereerst plaats geboden aan de zittende huurders van het Kwadrant, momenteel worden er aanvullende huurders gezocht welke een toegevoegde waarde hebben voor het beste en meest bruisende winkelcentrum van Tiel.

Voor de nieuwbouw ontwikkeling zijn er reeds overeenkomsten gesloten met bijna alle zittende huurders, Brainwash, een pizzeria, de Jumbo en de Aldi.

Objectdetails

Details

Oppervlakte
Op aanvraag. Momenteel zijn er nog vier units beschikbaar van circa: 39,5 m², 120m², 170,5 m² en 273 m². Totaal was er ca. 1.300 m² beschikbaar

Huurprijs :
Op aanvraag.
Afhankelijk van de grootte van de unit.

Opleveringsniveau :
Casco.

Servicekosten :
€ 10,- per m² per jaar.

Promotiekosten :
Op aanvraag.

Parkeren :
Bij het winkelcentrum liggen voldoende gratis parkeerplaatsen.

Bevolkingskenmerken :
De gemeente Tiel bestaat uit drie kernen en heeft in totaal circa 41.240 inwoners. De grootste kern is Tiel met circa 39.200 inwoners (2010). Winkelcentrum Kwadrant ligt in de wijk Tiel-West, die wordt gevormd door de buurten Ridderweide, Hertogenwijk en Burgemeestersbuurt. Hier wonen in totaal circa 7.200 mensen.
Volgens gemeentelijke prognoses neemt het aantal inwoners in Tiel-West tot 2020 toe tot 7.700 inwoners. Tiel-West grenst aan de wijk Passewaaij (bijna 9.000 inwoners). Ook in Passewaaij stijgt het aantal inwoners. Volgens de prognoses heeft Passewaaij in 2020 ca. 11.800 inwoners. Als bijlage is een kaart toegevoegd met het aantal inwoners per wijk.

Huurtermijn :
5/10 jaar + 5 optiejaren.

Huurprijsindexering :
Jaarlijks, op basis van wijziging van het (CBS).

Betalingen :
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling :
3 maanden huur en servicekosten inclusief BTW.

Aanvaarding: :
Medio Q1 2020.

Bijzonderheden :
Daar het project nog in voorbereiding is, kunnen er geen rechten en-/of plichten aan deze brochure met bijlagen worden ontleend.

Specificaties

Specificaties

Gebruikssoorten Winkel
Status Te huur
Straatnaam Buurmalsenstraat
Huisnummer 1
Postcode 4006 BB
Plaats Tiel
Provincie Gelderland
Nieuwbouw / Bestaande bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2018/2019
Prijstype huur prijs op aanvraag

Kaart

Informatieaanvraag

* Verplichte velden