Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7
Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7 Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Twee onder één kapwoning met winkel-/kantoor en werkplaats Enter, Putman Cramerstraat 7

Op prachtige vrije locatie in de Molenbuurt bieden wij u deze uitgebouwde 2 onder 1 kapwoning met showroom-/ kantoorruimte en vrijstaande garage-/ werkplaats aan voor de verkoop.

Dit multifunctionele object leent zich uitermate voor wonen / werken op prachtige stand in Enter.

De woning is gelegen op een kavel van 380 m²!

Objectdetails

Details

Indeling:

Woonhuis
Begane grond:
Entree, toilet, ruime hal, trapkast met toegang tot kelder, doorzon woonkamer, schuifpui met toegang tot verhard terras, keuken met bar en berging met vaste kasten. De keuken is voorzien van inductie, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koelkast.

De begane grond vloer is bedekt met een PVC vloer met parket in de kamer. Verder is de keuken voorzien van elektrische vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (met inbouw-/schuifkast(en)) en een badkamer met ligbad,
douche, wastafelmeubel en toilet.

Op de etage is een parketvloer aanwezig, er is aan de achterzijde een balkon en de opstelling voor de wasmachine en droger zijn op de etage gelegen. Eén slaapkamers is bereikbaar middels doorgang vanuit de hoofdslaapkamer.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikbare zolder met vierde en vijfde (slaap)kamer en daarnaast diverse bergruimtes en de CV installatie (HR bouwjaar
1998).

Verder is er op de 2e etage een parketvloer aanwezig, is er een dakkapel geplaatst, een dakraam aanwezig en een dubbele airco.

Kantoor-/ winkel
Entree aan zijde Beatrixlaan, de ruimte is voorzien van een hetelucht heater en er is een aansluiting voor een radiator aanwezig. Tevens kan middels de woning de winkel ingegaan worden. Op de etage is een showroom-/ kantoorruimte met scheidingswand. Verder is deze ruimte onderkeldert (sta hoogte ca. 180 cm).

Garage-/ werkplaats:
Entree aan zijde Beatrixlaan, de ruimte is voorzien van een elektrische overheaddeur, een lichtkoepel en een bouwlift

Op de etage is nog enige bergruimte gelegen en ook de garage is compleet onderkeldert.

Bijzonderheden:
De woning beschikt over de volgende voorzieningen:
- Goten en daken woning uitstekend;
- Platte dak vervangen in 2014;
- Op de etage geheel kunststofkozijnen met draai-/ kiepramen en horren;
- Woning begane grond voorzien van screens en rolluiken op de etage;
- Inbraak en brandalarm;
- Bouwjaar woning medio 1957;
- Bouwjaar winkel-/ kantoor medio 1961;
- Bouwjaar garage-/ werkplaats medio 2000.

WIJ NODIGEN U GRAAG UIT VOOR EEN BEZICHTIGING!

Kadastraal Gemeente Wierden
Sectie E
Nummer 6148 & 9101
Grootte 3 are en 80 centiare

Aanvaarding : In overleg.

Specificaties

Specificaties

WoningtypeHelft van een dubbel
StatusTe koop
StraatnaamPutman Cramerstraat
Huisnummer7
Postcode7468 BG
PlaatsEnter
ProvincieOverijssel
Koopprijs€ 284.750,00
Prijstype koopkosten koper

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden