Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5
Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5 Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Appartement (eerste verdieping aan de achterzijde) Enter, Middenplein 5

Aan het welbekende Middenplein te Enter, midden in het bruisende hart van het centrum, is in het derde kwartaal van 2020 het eerste deel van Fase II opgeleverd.


Het eerste deel van Fase II bestaat uit 3 appartementen aan de noordzijde. De bouw van het tweede deel, aan de zuidzijde, wordt opgeleverd in het tweede kwartaal van 2021.


Van deze 3 appartementen bieden wij u dit royale appartement welke is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex, aan de achterzijde, aan voor de verkoop.


Het appartement heeft de luxe en allure van een penthouse en beschikt op de begane grond over een eigen berging naast de hoofdentree, bereikbaar via een aparte ingang, samen met de bewoner van Middenplein 4 en uiteraard via de hoofdentree.


Tevens beschikt het appartement over een ruime loggia op het noorden met dubbele schuifdeuren en een prachtig uitzicht op het fraaie en welbekende Middenplein.


Wonen aan het Middenplein betekent genieten van de rust, maar toch in het hart van het dorp met al haar voorzieningen nabij gelegen en een prachtig uitzicht op de Dorpsstraat in twee richtingen. Het Middenplein is een begrip in Enter, dat de noord- en zuidzijde van de Dorpsstraat met elkaar verbindt. Het markante gebouw met fraaie architectuur laat oud en nieuw samenkomen. Het gebouw heeft een moderne uitstraling maar met karakteristieke details zoals onder andere de rustieke, oude look van de gevelstenen en hardstenen details. 


Pakt u deze unieke kans om te wonen op deze prachtige locatie?

Objectdetails

Details

Indeling :
Begane grond
Eigen berging op de begane grond ter grootte van ca. 12 m² met een aparte entree links naast de hoofdentree. (achterste berging, tweede deur in de hal met de (hoofd)meterkasten).

In de hoofdentree bevindt zich het trappenhuis en de lift naar de eerste en tweede verdieping. De trappen en bordessen zijn voorzien van eiken parket en de lift is keurig afgewerkt met RVS en schuifdeuren van RVS. De technische ruimte is gelegen in de kelder en middels een trap bereikbaar. In de technische ruimte staan 3 warmtepompsystemen opgesteld voor de 3 appartementen met leidingwerk naar buiten en de appartementen.

Eerste verdieping
Middels het trappenhuis of de lift betreedt u de gezamenlijke hal met toegang tot het appartement van ruim ca. 188 m²! U komt binnen in de hal met deur naar het toilet en meterkast. Vanuit de hal links bereikt u de grote ruimte met drie ramen gericht op het Middenplein. Deze ruimte is vrij in te delen voor hobby-, werk- en/of extra slaapkamer. Rechts vanuit de hal komt u in de woonkamer voorzien van een schuifdeur naar de loggia van ca. 13 m².

Tussen de woonkamer en de keuken zit een ruime berging met daarin de warmwater boiler en warmteterugwinning opgesteld. De luxe keuken is voorzien van alle gemakken en diverse inbouwapparatuur, vanuit de keuken heeft u prachtig zicht op het overdekte buitenterras van ca. 50 m², gelegen op het zuiden en voorzien van tegelvloer, welke middels twee dubbele naar buiten draaiende deuren bereikbaar is. Naast de keuken is de slaapkamer gelegen welke toegang biedt tot de luxe badkamer voorzien van douche en toilet. 

Mocht u andere wensen hebben aangaande de inrichting, dan is dat allemaal nog bespreekbaar.

Parkeren :
De woning beschikt over de optie op één garagebox, aangrenzend op het centrale/openbare parkeerterrein. Deze is voorzien van een elektrisch bedienbare luxe paneeldeur en voorzien van water en elektra aansluitingen.

Woonoppervlakte :
Ca. 188 m² op de eerste verdieping.

Buitenruimte :
Ca. 50 m² overdekt buitenterras.

Gebouw gebonden buitenruimte :
Ca. 13 m² loggia.

Oppervlakte berging :
Ca. 12 m² op begane grond.

Bouwjaar :
2021.

Opleveringsniveau :
Het appartement zal turn-key opgeleverd worden, doch met de volgende voorzieningen:
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing (hoge isolatie HR ++);
- Toilet en badkamer (stelpost € 15.000,00 inclusief montage en BTW);
- Gladde wanden (saus klaar);
- Gladde betonvloer;
- Videofoon installatie met videoscherm en bediening vanuit het appartement;
- Loggia van ca. 13 m²;
- Overdekt buitenterras van ca. 50 m²;
- Voldoende stopcontacten;
- Luxe keuken (stelpost € 25.000,00 inclusief montage en BTW);
- Berging op de begane grond;
- Gezamenlijke entree;
- 10 zonnepanelen voor het appartement;
- Warmtepomp met 3 bodemcollectoren;
- Volledig appartement voorzien van vloerverwarming;
- Etc.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Koopsom :
€ 795.000,00 v.o.n.

VvE bijdrage :
€        275,00 per maand.

Zekerheidsstelling :
Koper dient een bankgarantie te stellen ter hoogte van 10% van de koopprijs.

Aanvaarding :
Q2 2021.

Specificaties

Specificaties

WoningtypeAppartement
StatusVerkocht
StraatnaamMiddenplein
Huisnummer5
Postcode7468 NA
PlaatsEnter
ProvincieOverijssel
Bouwjaar2020/2021
Koopprijs€ 795.000,00
Prijstype koopvrij op naam

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden