Appartement Enter, Middenplein 4
Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4 Appartement Enter, Middenplein 4

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Appartement Enter, Middenplein 4

Midden in het bruisende hart van Enter aan het bekende Middenplein is in het derde kwartaal van 2020 het eerste deel van Fase II opgeleverd. Het eerste deel van Fase II bestaat uit 3 appartementen aan de noordzijde.

De bouw van het tweede deel, aan de zuidzijde, wordt opgeleverd in het tweede kwartaal van 2021.


Wij bieden hier op de eerste verdieping een royaal appartement gelegen op de eerste verdieping aan voor de verkoop. Het appartement heeft de luxe en allure van een penthouse. 

Het appartement heeft de luxe en allure van een penthouse en beschikt op de begane grond over een eigen berging naast de hoofdentree, bereikbaar via een aparte ingang, samen met de bewoner van Middenplein 5 en uiteraard via de hoofdentree.

Verder heeft het appartement een ruime loggia op het zuiden en een ‘Frans balkon’ gericht op het Middenplein die allebei over veel privacy beschikken. Wonen aan het Middenplein betekent genieten van de rust, maar toch in het hart van het dorp met al haar voorzieningen nabij gelegen en een prachtig uitzicht op de Dorpsstraat in twee richtingen. Het Middenplein is een begrip in Enter, dat de noord- en zuidzijde van de Dorpsstraat met elkaar verbindt. Het markante gebouw met fraaie architectuur laat oud en nieuw samenkomen. Het gebouw heeft een moderne uitstraling maar met karakteristieke details zoals onder andere de rustieke, oude look van de gevelstenen en hardstenen details.


Pakt u deze Unieke kans om te wonen op deze prachtige locatie?

Objectdetails

Details

Indeling :
Begane grond
Eigen berging op de begane grond ter grootte van ca. 12 m² met een aparte entree links naast de hoofdentree. (achterste berging, tweede deur in de hal met de (hoofd)meterkasten).

In de hoofdentree bevinden zich het trappenhuis en de lift naar de eerste en tweede verdieping. De trappen en bordessen worden voorzien van eiken parket en er komt een ruime lift met RVS afwerking en RVS schuifdeuren. Via de trap naar de kelder is de technische ruimte bereikbaar waarin 3 warmtepompsystemen staan opgesteld voor de 3 appartementen met leidingwerk naar buiten en de appartementen.

Eerste verdieping
Via het trappenhuis of de lift betreedt u de gezamenlijke hal met toegang tot het appartement van ruim 167 m²! U komt binnen in de hal met deur naar het toilet, de ruime berging (met boiler voor warm water) en de slaapkamer van waaruit u uitkomt in de badkamer. 

Vanuit de hal komt u in de open keuken met twee schuifdeuren naar de loggia welke voor veel lichtinval zorgt in het appartement. De royale woonkamer en eetkamer zijn zeer ruim opgezet zodat u zelfs de mogelijkheid hebt voor een extra (slaap)kamer. Vanuit deze ruimte kunt u via het ‘frans balkon’ genieten van uw uitzicht op het mooie Middenplein maar ook vanuit alle hoeken zijn er ramen met een fantastisch uitzicht naar het noorden en oosten op de altijd levendige Dorpsstraat.

Achter het keukenblok zit nog een aparte ruimte voor een kantoor-of hobbyruimte.

Mocht u andere wensen hebben aangaande de inrichting, dan is dat allemaal nog bespreekbaar.

Parkeergelegenheid :
De woning beschikt over de optie op één garagebox, aangrenzend op het centrale/openbare parkeerterrein. Deze is voorzien van een elektrisch bedienbare luxe paneeldeur en voorzien van water en elektra aansluitingen.

Woonoppervlakte :
Ca. 167 m² op de eerste verdieping.

Gebouw gebonden buitenruimte :
Ca. 19 m² loggia.

Oppervlakte berging :
Ca. 12 m² op de begane grond.

Bouwjaar :
2021.

Opleveringsniveau :
Het appartement zal ‘turn-key’ worden opgeleverd, doch met de volgende voorzieningen:
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing (hoge isolatie HR ++);
- Toilet en badkamer (stelpost € 15.000 inclusief montage en BTW);
- Warmtepomp met in alle ruimten vloerverwarming;
- Op het achterste dak op de eerste verdieping komen 10 zonnepanelen voor dit appartement;
- Gladde wanden (saus klaar);
- Gladde beton vloeren;
- Een videofoon installatie bij de entree met videoscherm en bediening in het appartement;
- Berging op de begane grond met gezamenlijke entree voor 2 appartementen;
- Een loggia voorzien van een tegelvloer;
- Gezamenlijke technische ruimte voor 3 appartementen in de kelder;
- Voldoende stopcontacten;
- Luxe keuken met een stelpost van € 25.000,00 incl. montage en BTW;
- Het appartement op de tweede verdieping is voorzien van een ‘zwevende dekvloer’.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Koopsom :
€ 775.000,00 V.O.N.

VvE bijdrage :
€        275,00 per maand.

Zekerheidsstelling :
Koper dient een bankgarantie te stellen ter hoogte van 10% van de koopprijs.

Aanvaarding :
Q2 2021.

Specificaties

Specificaties

WoningtypeAppartement
StatusVerkocht
StraatnaamMiddenplein
Huisnummer4
Postcode7468 NA
PlaatsEnter
ProvincieOverijssel
Bouwjaar2020/2021
Koopprijs€ 775.000,00
Prijstype koopvrij op naam

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden