Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong.
Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong. Linkerzijgevel Linkerzijgevel Rechterzijgevel Rechterzijgevel video video

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Appartement 2 - eerste verdieping Enter, Middenplein ong.

Midden in het bruisende hart van Enter aan het bekende Middenplein is recent gestart met de bouw van dit zeer royale appartement dat de luxe en allure heeft van een penthouse.


Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex in het midden en beschikt op de begane grond over een eigen berging met aparte entree naast de hoofd entree. Verder heeft het appartement een eigen (overkapt) dakterras op het Zuiden en een patio met zicht op het Middenplein die allebei over veel privacy beschikken.


Wonen aan het Middenplein betekent genieten van de rust, maar toch in het hart van het dorp met al haar voorzieningen.


Het Middenplein is een begrip in Enter, dat de noord- en zuidzijde van de Dorpsstraat met elkaar verbind. Het markante gebouw met fraaie architectuur laat oud en nieuw samenkomen, een moderne uitstraling maar met karakteristieke details zoals o.a. de rustieke, oude look van de gevelstenen.


Inmiddels is fase I afgerond en is er gestart met de bouw van fase II. Deze fase zal, net zoals bij fase I, bestaan uit meerdere luxe appartementen met ruimte op de begane grond voor winkelen, dienstverlening en horeca.


Pakt u deze Unieke kans om te wonen op prachtige locatie?

Objectdetails

Details

Kadastraal :
Gemeente:       Wierden
Sectie :             E
Nummer:          10451 (gedeeltelijk)

Het object dient nog gesplitst te worden.

Indeling :
Begane grond
Eigen berging op de begane grond ter grootte van ca. 12 m².

Eerste verdieping
Via het trappenhuis of de lift betreedt u de gezamenlijke hal met toegang tot het appartement van ca. 182 m²! U komt binnen in een royale hal met aan de linkerzijde de eerste ruime slaapkamer voorzien van vaste kasten, eigen badkamer en met openslaande deuren naar de patio. Aan de rechterzijde bevindt zich de royale woonkamer met tevens openslaande deuren naar de patio en toegang tot de berging en de ruime keuken. Vanuit de keuken is het toilet en tweede slaapkamer met vaste kasten en een eigen badkamer. en het royale dakterras welke middels openslaande deuren te bereiken is. Tevens is vanuit de keuken het dakterras te bereiken, door de openslaande deuren naar het terras beschikt het appartement over veel lichtinval.

Mocht u andere wensen hebben aangaande de inrichting, dan is dat allemaal nog bespreekbaar.

Parkeren :
De woning beschikt over één nader uit te zoeken garagebox, welke gebouwd worden op het centrale- / openbare parkeerterrein. Er is een mogelijkheid om een garagebox bij te kopen.

Opleveringsniveau :
Het appartement zal casco+ worden opgeleverd, doch met de volgende voorzieningen:
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
- Toilet en badkamer (stelpost);
- Aardwarmtepomp met in alle ruimten vloerverwarming en plafondkoeling;
- Gladde wanden (sausklaar);
- Gladde beton vloeren;
- Een videofoon installatie bij de entree;
- Berging op de begane grond;
- Een dakterras en een patio;
- Etc.

Woonoppervlakte :
Ca. 182 m² op de eerste verdieping.

Gebouwgebonden buitenruimte :          
Ca. 62 m² dakterras en patio.

Oppervlakte berging :
Ca. 12 m² op de begane grond.

Oppervlakte centrale berging :
Ca. 20 m² in de kelder.

VvE bijdrage :
Nader overeen te komen.

Vraagprijs :
€ 775.000,00 V.O.N.

Zekerheidsstelling :
Koper dient een bankgarantie te stellen ter hoogte van 10% van de koopprijs.

Aanvaarding :
Q3 – Q4 2020.

Specificaties

Specificaties

WoningtypeAppartement
StatusTe koop
StraatnaamMiddenplein
Toevoeging-ong.
Postcode7468 NA
PlaatsEnter
ProvincieOverijssel
Koopprijs€ 775.000,00
Prijstype koopvrij op naam

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden