Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Rijssen, Nijverheidsstraat 9
Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Rijssen, Nijverheidsstraat 9 Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Rijssen, Nijverheidsstraat 9 Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Rijssen, Nijverheidsstraat 9 Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Rijssen, Nijverheidsstraat 9 Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Rijssen, Nijverheidsstraat 9 Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Rijssen, Nijverheidsstraat 9 Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Rijssen, Nijverheidsstraat 9 Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Rijssen, Nijverheidsstraat 9

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Rijssen, Nijverheidsstraat 9

Gelegen op een uitstekende locatie op bedrijventerrein “De Mors” te Rijssen bieden wij u dit multifunctionele bedrijfspand met inpandige woonruimte aan voor de verkoop!

Het object bestaat momenteel uit een tweetal bedrijfsruimten en een inpandige woning met op de etage kantoorruimte dan wel slaapkamers.
De indeling van het pand is relatief eenvoudig aan te passen naar eigen wens! Daarnaast is er nog een zeer ruim bestraat buitenterrein aanwezig.

Objectdetails

Details

Bereikbaarheid :
Het object is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De Rijksweg N347 en Rijksweg A1 zijn op autominuten afstand gelegen en de dichtstbijzijnde bushalte is gelegen op loopafstand.

Parkeergelegenheid :
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeergelegenheden.

Oppervlakte :
Begane grond:
Woonruimte Ca. 145 m²
Bedrijfsruimte Ca. 55 m²
Kantine-/ showroom Ca. 63 m²

Etage:
Kantoorruimte Ca. 146 m² De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleed noch kan sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Kadastraal :
Gemeente Rijssen
Sectie F
Nummers 4345
Grootte 11 are en 65 centiare

Indeling :
Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte is te bereiken middels een overheaddeur met loopdeur aan de voorzijde. Er kan eenvoudig een doorgang gemaakt worden naar de kantine-/ showroomruimte aan de achterzijde.

Buitenterrein:
Het buitenterrein rondom het pand is verhard middels klinker-/ en betonbestrating en beschikt aan de achterzijde over twee overkappingen. Het buitenterrein is momenteel ingericht als parkeerterrein en is volledig omheind en afsluitbaar middels een poort.

Woonruimte:
De woning heeft een eigen inpandige opgang aan de zijde van de Nijverheidsstraat en bestaat uit: Entree met toiletvoorziening en trap naar de eerste verdieping, woonkamer, keuken (voorzien van gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap koelkast e.d.) en toegang tot bestraat terras. Achter de keuken bevindt zich een berging met toegang naar de badkamer (voorzien van een bad, douche en wastafel), twee ruime slaapkamers en een trap naar de verdieping. Daarnaast bereik je via de berging een ruimte die momenteel is ingericht als een kantine met pantry en toilet.
Op de eerste verdieping vindt u 11 aparte afsluitbare kamers welke dienst kunnen doen als kantoren. Momenteel zijn de kamers ingericht als slaapkamers.

Opleveringsniveau :
In huidige staat, doch in overleg. De ruimte wordt opgeleverd met o.a.:
• Verlichting;
• Vloerbedekking;
• Verwarming d.m.v. gasheaters en een CV- installatie met radiatoren;
• Overheaddeur;
• Kantine met pantry;
• Diverse toiletgroepen;
• Etc.

Aanvaarding :
In overleg, kan echter snel.

Bestemmingsplan :
Enkelbestemming bedrijventerrein, functieaanduiding bedrijfswoning en bedrijf tot en met categorie 3.2.

Koopprijs :
€ 299.000,00 k.k.

Specificaties

Specificaties

GebruikssoortenBedrijfsruimte, Overig
StatusTe koop
StraatnaamNijverheidsstraat
Huisnummer9
Postcode7461AD
PlaatsRijssen
ProvincieOverijssel
Koopprijs€ 299.000,00
Prijstype koopkosten koper

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden