Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Rijssen, Nijverheidsstraat 9

Op goede locatie op bedrijventerrein “De Mors” te Rijssen bieden wij dit multifunctionele bedrijfspand met inpandige woonruimte aan voor de verkoop.

Het object bestaat momenteel uit een tweetal bedrijfsruimten en een inpandige woning met op de etage kantoorruimte dan wel slaapkamers.


De indeling van het pand is relatief eenvoudig naar eigen wens aan te passen.
Daarnaast is er nog een zeer ruim bestraat buitenterrein aanwezig.

Objectdetails

Details

Oppervlakte :
Begane grond:
Ca. 145 m² woonruimte
Ca. 55 m² bedrijfsruimte
Ca. 63 m² kantine-/ showroom

Eerste etage
Ca. 146 m² kantoorruimte De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Kadastraal :
Gemeente Rijssen
Sectie F
Nummers 4345
Grootte 11 are en 65 centiare

Bereikbaarheid :
Het object is gelegen op goed bereikbare locatie op bedrijventerrein “De Mors” te Rijssen, op enkele autominuten afstand van de Rijksweg N347 en de Rijksweg A1. De dichtstbijzijnde bushalte is op loopafstand gelegen.

Parkeren :
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeergelegenheden.

Indeling :
Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte is te bereiken middels een overheaddeur met loopdeur aan de voorzijde. Er kan eenvoudig een doorgang gemaakt worden naar de kantine/showroomruimte aan de achterzijde.

Buitenterrein:
Het buitenterrein rondom het pand is verhard middels klinker-/ en betonbestrating en beschikt aan de achterzijde over twee overkappingen. Het buitenterrein is momenteel ingericht als parkeerterrein en is volledig omheind en afsluitbaar middels een poort.

Woonruimte:
De woning heeft een eigen inpandige opgang aan de zijde van de Nijverheidsstraat en bestaat uit: Entree met toiletvoorziening en trap naar eerste etage, woonkamer, keuken voorzien van gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast e.d. en toegang tot bestraat terras. Achter de keuken bevindt zich een berging met toegang naar de badkamer voorzien van bad, douche en wastafel, twee ruime slaapkamers en trap naar eerste verdieping, daarnaast bereik je via de berging een ruimte die momenteel is ingericht als kantine met pantry en toilet. Op de eerste verdieping vindt u 11 aparte afsluitbare kamers welke dienst kunnen doen als kantoren. Momenteel zijn de kamers ingericht als slaapkamers.

Opleveringsniveau :
In huidige staat, doch in overleg. De ruimte wordt opgeleverd met o.a.:
- Verlichting; - Vloerbedekking - Verwarming d.m.v. gasheaters en een CV- installatie met radiatoren; - Overheaddeur; - Kantine met pantry; - Diverse toiletgroepen; - Etc.

Aanvaarding :
In overleg, kan echter snel.

Bestemmingsplan :
Enkelbestemming bedrijventerrein, functieaanduiding bedrijfswoning en bedrijf tot en met categorie 3.2

Koopprijs :
€ 249.000,00 k.k.

Specificaties

Specificaties

GebruikssoortenKantoor, Bedrijfsruimte, Overig
StatusVerkocht
StraatnaamNijverheidsstraat
Huisnummer9
Postcode7641AD
PlaatsRijssen
ProvincieOverijssel
Koopprijs€ 249.000,00
Prijstype koopkosten koper

Kaart

Informatieaanvraag

* Verplichte velden