Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D
Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Almelo, Bornerbroeksestraat 457D

Gelegen op prachtige locatie aan de Bornerbroeksestraat in Almelo, bieden wij u deze ruime en recent gemoderniseerde bedrijfswoning aan voor de verkoop.

Bij de woning is tevens een bedrijfsruimte gelegen welke eventueel in combinatie met de woning te koop is, maar ook separate verkoop behoort tot de mogelijkheden!

Het geheel is gelegen op een zichtperceel van 2.283 m² en kan uitstekend dienstdoen als showroom-/bedrijfsruimte!                                       


Let wel: voor het separaat aankopen van een bedrijfswoning gelden aanvullende voorwaarden.

Objectdetails

Details

Indeling bedrijfswoning
Begane grond:
Hal/entree met trapopgang naar de eerste verdieping, wandcloset met fonteintje, bijkeuken en doorloop naar de ruime en lichte woonkamer. De open woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft zicht op de fraai aangelegde tuin.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot de twee ruime slaapkamers en de compleet uitgevoerde badkamer.

Tuin:
De tuin rondom de woning is op fraaie wijze aangelegd en voorzien van diverse terrassen. Daarnaast beschikt de woning over een zeer ruime schuur met krachtstroom en toilet, welke uitstekend dienst kan doen als hobbywerkplaats.

Indeling bedrijfsruimte :
De bedrijfsruimte bestaat uit een showroomruimte, een werkplaats met drie elektrische overheaddeur en diverse kantoorruimtes.
Daarnaast is er ruim voldoende buitenterrein aanwezig, dat middels een elektrisch bedienbare poort kan worden afgesloten.

Oppervlaktes :
Bedrijfswoning:
Ca. 120 m² woonoppervlakte

Bedrijfsruimte:
Ca. 450 m² bedrijfsruimte

Kenmerken :
De bedrijfsruimte beschikt onder andere over:
- Toilet;
- Pantry;
- CV-installatie met radiatoren;
- Gasheater in de bedrijfshal;
- Overheaddeuren;
- Krachtstroom;
- Afsluitbaar buitenterrein;
- Etc. 

Bereikbaarheid :
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer door de ligging op enkele autominuten afstand van de autosnelweg A1 en A35. Tevens is de dichtstbijzijnde bushalte op loopafstand van het object gelegen.

Kadastraal bekend :
Gemeente: Ambt-Almelo
Sectie:        N
Nummer:    1773 + 4614
Grootte:      22 a 83 ca

Parkeergelegenheid :
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen.

Bestemmingsplan :
Het bestemmingsplan ‘Zuidentree’ met de enkelbestemming ‘Gemengd - 2’.

Koopsom geheel :          
€ 609.000,00 k.k..

Koopsom bedrijfswoning :            
€ 359.000,00 k.k.

Koopsom bedrijfshal :          
€ 269.000,00 k.k.

Zekerheidsstelling :
Een gestorte waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding :
Per direct. 

Specificaties

Specificaties

GebruikssoortenBedrijfsruimte, Overig
StatusIn prijs verlaagd koop
StraatnaamBornerbroeksestraat
Huisnummer457
ToevoegingD
Postcode7609PK
PlaatsAlmelo
ProvincieOverijssel
Bouwjaar1991
Koopprijs€ 609.000,00
Prijstype koopkosten koper

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden