Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A
Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A begane grond eerste verdieping kelder kadastrale kaart

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Bedrijfswoning Lettele, Holterweg 128/A

Bent u op zoek naar een mooie bedrijfswoning in het buitengebied en heeft u altijd al de wens gehad om wonen en werken te combineren aan huis? Zoek dan niet verder!

Op een groot perceel eigen grond van maar liefst ca. 645 m² treft u deze ruime bedrijfswoning met stenen garage. Aan de achterzijde beschikt de bedrijfswoning over een prachtig uitzicht over de weilanden en een authentieke molen.

Mede door het ruime perceel bestaan er nog mogelijkheden de bedrijfswoning uit te bouwen en-/of het realiseren van een nieuwe kantoor- /bedrijfsruimte aan de achterzijde van het perceel. Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden!

De bedrijfswoning is aangebouwd aan een autogarage met showroomruimte, echter wordt de bedrijfswoning los van het bedrijfsonroerend goed aangeboden.

Binnen enkele minuten waant u zich in het buitengebied, maar ook het centrum van Bathmen bevindt zich op ca. 4 fietsminuten.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Objectdetails

Details

Indeling woning :

Begane grond
U komt binnen in een ruime hal met toilet, een trapopgang naar de eerste verdieping en naar de kelder en een doorgang naar de keuken, welke is voorzien van een afzuigkap, 4-pitsgasfornuis, een koelkast, vaatwasser en een combi-oven magnetron. Vanuit de keuken is de royale woonkamer met open haard en bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken is voorzien van een witgoedaansluiting, een luxe pantry en een achter entree.

Eerste verdieping
Middels een vaste trap bereikbare overloop met doorgang naar vier slaapkamers, waarvan één slaapkamer de beschikking heeft over een balkon en een drietal slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De moderne badkamer is voorzien van een toilet, een wastafelmeubel met dubbele kraan, ligbad en inloopdouche.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en is momenteel in gebruik als bergzolder.

Bijgebouwen en tuin :
Achter en aan de rechterzijde van het huis ligt de lang gestrekte tuin met een stenen garage met daarnaast nog een berging.

De tuin bevindt zich op het zuiden waardoor u in alle privacy kunt genieten van het zonnetje en het prachtige uitzicht.

Kenmerken :
De bedrijfswoning beschikt over de volgende kenmerken:
- Open haard in de woonkamer;
- Keuken voorzien van combi-oven magnetron, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en koelkast;
- Royale bijkeuken met pantry en witgoedaansluiting;
- Tuin op het zuiden;
- Sierhekwerk aan de voorzijde van de tuin;
- Begane grond voorzien van dubbele beglazing;
- Eerste verdieping voorzien van enkele beglazing.

Bijzonderheden :
Graag wijzen wij u op de navolgende bijzonderheden:
- De bedrijfswoning behoeft onderhoud aan verschillende elementen aan zowel de binnen- en buitenzijde. De vraagprijs is hier mede op gebaseerd.
- Het betreft een bedrijfswoning waardoor particuliere bewoning onder geen beding is toegestaan. De woning moet bewoond worden in combinatie met een bedrijf aan huis. Dit maakt de woning uitermate geschikt voor een ondernemer met bedrijf aan huis.
- Voor de bebouwingsmogelijkheden op het perceel beschikken wij over enige documentatie op ons kantoor. Voor de exacte mogelijkheden verwijzen wij u door naar de Gemeente Deventer.

Perceeloppervlakte :
Ca. 645 m².

Het kadastrale perceel dient nog nader uitgemeten te worden, het genoemde perceeloppervlakte betreft derhalve een schatting.

Gebruiksoppervlakte wonen :
Ca. 122 m².

Overig inpandige ruimte :
Ca. 12 m².

Externe bergruimte :
Ca. 50 m².

Inhoud :
Ca. 315 m³.

Bouwjaar :
1954.

Kadastraal :
Gemeente : Diepenveen
Sectie :        L
Nummer :    183

Koopprijs :
€ 247.500,00 kosten koper.

Zekerheidsstelling :
Koper dient een bankgarantie te stellen te hoogte van 10% van de koopprijs.

Aanvaarding :
In overleg.

Specificaties

Specificaties

WoningtypeVrijstaande woning
StatusVerkocht
StraatnaamHolterweg
Huisnummer128
ToevoegingA
Postcode7434 PB
PlaatsLettele
ProvincieOverijssel
Bouwjaar1954
Koopprijs€ 247.500,00
Prijstype koopkosten koper
Prijsomschrijvingkoopprijs

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden