Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36
Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36 Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Bedrijfswoning met bedrijfsruimte Rijssen, Handelsweg 36

Op een goed bereikbare locatie bieden wij u deze riante dienstwoning met bedrijfsruimte aan voor zowel de verhuur als verkoop.

Objectdetails

Details

Bouwjaar :
Medio 1996.

Opleveringsniveau :
In de huidige staat, doch in overleg.
De woonruimte is voorzien van:
- Drie slaapkamers waarvan twee met vaste kasten;
- Keuken voorzien van koelkast, oven, magnetron, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap;
- Woonkamer met houtkachel;
- De gehele woning is voorzien van isolatieglas, muur- en kapisolatie;
- Draai-/ kiepramen in de woning.

Indeling woning :
Begane grond:
Hal voorzien van plavuizen en vloerverwarming. Toilet met fontein. Ruime woonkamer met hout- kachel en schouw van gezoet zandsteen, massief eiken parketvloer en tuindeuren. Half open woon- keuken voorzien van koelkast, oven, magnetron, vaatwasser, kookplaat (halogeen/keramisch) en afzuigkap. Achterentree. Geheel betegelde bijkeuken met aanrechtblok, vaste kast en aan- sluitingen voor wasmachine en droger. Prieel/overkapping en tuinhuis.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping. Drie slaapkamers waarvan er twee beschikken over vaste kasten. Badkamer met douche en ligbad, wandcloset.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap bereikbare zolder met ruime slaapkamer.

Bedrijfsruimte :
Achter de woning is een bedrijfsruimte van ca. 96 m² gelegen voorzien van overheaddeur en verlichting.

Bestemming :
Het object valt binnen het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Rijssen’, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1. De volledige bestemmingsplaninformatie is op aanvraag beschikbaar.

Bereikbaarheid :
Het object is gelegen op het bedrijventerrein ‘De Mors’ en is zowel met eigen als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De op- en afritten van de autosnelweg A1 liggen op ca. 10 minuten afstand. Tevens is de N347, de doorgaande weg van Rijssen naar Nijverdal, nabij gelegen.

Parkeergelegenheid :
Ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Huurprijs :
€ 1.850,00 per maand.

Huurprijsindexering :
Jaarlijks.

Huurovereenkomst :
Conform ROZ-model.

Zekerheidsstelling huur :
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Betalingen :
Per maand vooruit

Koopsom :
€ 365.000,00 k.k.

Aanvaarding :
In overleg.

Voorbehoud :
Definitieve goedkeuring eigenaar.

Bijzonderheden :
Om in aanmerking te komen voor het huren van deze woning dient u de volgende gegevens aan te leveren:
- Kopie van het identiteitsbewijs;
- Drie recente salarisstroken of een inkomensverklaring, direct te downloaden middels uw DigiD via mijnbelastingdienst.nl;
- Bankafschrift met hierop zichtbaar de bijschrijvingen van het salaris conform de aangeleverde salarisstroken of een inkomensverklaring, direcht te downloaden middels uw DigiD via mijnbelastingdienst.nl;
- Kopie bank betaalpas voor- en achterzijde;
- Bankafschrift met hierop zichtbaar de huurbetaling afschrijvingen van de laatste drie maandhuren (indien hiervoor een huurwoning is bewoond).

Specificaties

Specificaties

WoningtypeVrijstaande woning
StatusVerhuurd
StraatnaamHandelsweg
Huisnummer36
Postcode7461 JK
PlaatsRijssen
ProvincieOverijssel
Prijstype koopzoals omschreven
Prijstype huurzoals omschreven

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden