Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B
Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Herontwikkelingslocatie Enter, Dorpsstraat 1B

Is het altijd al uw wens geweest om op een uitstekende locatie te herontwikkelen en uw droomhuis te realiseren? Dan is dit uw kans!

Gelegen aan de rand van het kern centrum gebied van Enter bieden wij u dit voormalig woonhuis met een bedrijfsruimte (als herontwikkeling) aan voor de verkoop.

Er zijn diverse mogelijkheden voor ontwikkeling op deze locatie. Eveneens kan de locatie interessant zijn voor een ondernemer die wonen en werken wil combineren zoals in het vigerende bestemmingsplan is toegestaan.

Kom de locatie zelf bezichtigen om te zien wat de mogelijkheden zijn!

Objectdetails

Details

Gebruiksoppervlakte wonen :
Ca. 139 m²

Oppervlakte bedrijfsruimte :
Ca. 147 m²

Overkapping :
Ca. 94 m²

Bouwjaar :
1938.

Kadastraal :
Gemeente: Wierden
Sectie: E
Nummer: 9705 (deels)
Grootte: circa 790 m²

Het perceel zal worden geleverd, zoals gearceerd in de bijlage en de kosten voor de kadastrale splitsing en inmeting komen voor rekening van koper.

Bestemmingsplan :
De locatie valt binnen bestemmingsplan Enter-Dorp waarbij de woning de bestemming Wonen heeft. Tevens is er een strook aan de linkerzijde en de achterzijde van de woning welke de bestemming Bedrijf heeft.

Voor meer informatie over het bestemmingsplan verzoeken wij u om contact op te nemen met ons kantoor.

Koopsom :
€ 259.000,00 k.k.

Zekerheidsstelling :
Koper dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter hoogte van 10% van de koopprijs.

Oplevering :
In huidige staat, op basis van de huidige bestemming, de aanwezigheid van asbest. In het verleden is er een mestkelder aanwezig geweest, welke volgens verkoper compleet verwijderd is, doch verkoper hiervoor niet garant.

Aanvaarding :
In overleg.

Bijzonderheden :
Het betreft hier een voormalig woonhuis welke momenteel niet meer is ingedeeld als woonruimte en in gebruik is als opslagruimte.

Zoals een geïnteresseerde kan zien in de bijlage, loopt de grond welke aan buren op nummer 1A is verkocht, door de schuur van het gekochte. Enkel bij sloop van de schuur (nu of in de toekomst) wordt dit kadastraal rechtgetrokken en beschreven.

Verkoper verplicht een koper om het woonhuis te slopen binnen een nader te bepalen, doch afzienbare periode. Het recht van wederzijds overpad komt hiermee te vervallen aan de zijde van de Dorpsstraat 3.

Voorbehoud :
Definitieve goedkeuring eigenaar.

Specificaties

Specificaties

WoningtypeVrijstaande woning
StatusVerkocht
StraatnaamDorpsstraat
Huisnummer1
ToevoegingB
Postcode7468 CC
PlaatsEnter
ProvincieOverijssel
Nieuwbouw / Bestaande bouwBestaande bouw
Bouwjaar1938
Koopprijs€ 259.000,00
Prijstype koopkosten koper

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden