- VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21
- VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21 - VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

- VERHUURD - Hoekwoning Rijssen, Erve Wolters 21

Gelegen op een gunstige locatie, aan een rustige woonstraat in Rijssen, bieden wij u deze moderne en instapklare hoekwoning aan voor de verhuur.

De woning is gunstig gelegen nabij scholen en speelvoorzieningen. Voor de woning is een mooie waterloop en een groenplantsoen gelegen.

Daarnaast is de woning als laatste van de rij voorzien van een eigen oprit, met als extra voordeel dat er geen achterpad naast en achter de woning loopt.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Objectdetails

Details

Indeling :
Begane grond
Via de voorzijde komt u in de keurige hal-/ entree, die voorzien is van een toilet met wandcloset en fontein, trapopgang, garderobe en de meterkast waar tevens glasvezel aanwezig is.

Via de hal bereikt u de royale woonkamer welke aan de gehele achterzijde is uitgebouwd. De woonkamer beschikt over een massief eikenhouten parketvloer met moderne white wash, trapkast en openslaande deuren naar het terras. Naast de woonkamer is een kamer-en-suite gelegen die met schuifdeuren afsluitbar is en voorzien is van fraai stucwerk, inbouwspots en PVC voer. Daarnaast beschikt de woning over een uitgebouwde en gesloten woonkeuken die voorzien is van moderne inbouwapparatuur. Tevens is er in de keuken een grote lichtkoepel aanwezig welke voor veel lichtinval zorgt. Vanuit de keuken is er toegang tot het terras maar ook tot de inpandige berging die eveneens is voorzien van een lichtkoepel. Daarnaast beschikt de berging over een vaste kastenwand, boiler voor het warme water in de keuken en witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping
Overloop welke toegang biedt tot drie slaapkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van vliesbehang en twee slaapkamers beschikken over screens. Tevens zijn alle ramen op de eerste verdieping voorzien van raamhorren. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche, wandcloset en vloerverwarming.

Tweede verdieping
Middels vaste trap bereikbare tweede verdiepingwaar zich een open zolderruimte bevindt met CV installatie, warmte-terug-win installatie en tweede witgoedaansluiting. Daarnaast beschikt de zolder over een dakraam, vaste kastenwand en extra bergruimte achter het schot.

Tuin :
Aan de voorzijde van de woning is een fraaie voortuin met eigen oprit gelegen. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk ingedeeld en is gelegen op het zonnige zuiden. Daarnaast beschikt de tuin over een verhard terras die voorzien is van een groot zonnescherm met mooie inbouwverlichting in de buitenmuur en is er nog een prachtige Douglashouten overkapping met schuurruimte aanwezig.

Kadastraal :
Gemeente Rijssen
Sectie E
Nummer 2814

Woonoppervlakte :
Ca. 135 m²

Inhoud woning :
Ca. 450 m²

Perceeloppervlakte :
Ca. 220 m²

Bouwjaar :
2001.

Opleveringsniveau :
In huidige staat, de woning is onder andere voorzien van:
- Luxe keuken met inbouwapparatuur;
- Lichtkoepel in keuken en garage;
- Massief eikenhouten parketvloer met moderne white wash in de woonkamer;
- Veranda met bergruimte;
- Douglashouten overkapping;
- Knikarm-zonnescherm;
- Onderhoudsvriendelijke tuin;
- Eigen oprit;
- Afgewerkte wanden en plafonds met inbouwverlichting;
- Gehele eerste verdieping voorzien van raamhorren;
- Mogelijkheid om vierde slaapkamer op de tweede verdieping te realiseren;
- Warmte-terug-win installatie;
- Meerdere witgoedaansluitingen;
- Gelegen op een perfect plekje met aan de voorzijde een prachtige waterloop en groenplantsoen!
- Etc.

Huurprijs :
€ 1.100,00 per maand, exclusief G/W/E.

Huurtermijn :
In overleg, doch minimaal 12 maanden.

Huurprijsindexering :
Jaarlijks.

Huurovereenkomst :
Conform ROZ-model.

Huurbetalingen :
Per maand vooruit.

Borgstelling :
Waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur.

Aanvaarding :
Medio november 2021.

Bijzonderheden :
Om in aanmerking te kunnen komen voor het huren van deze woning dient u te voldoen aan deze voorwaarden en de volgende gegevens aan te leveren:
- Huisdieren niet toegestaan;
- De woning is niet geschikt voor studentenbewoning;
- Huurtermijn tenminste 12 maanden;
- Maandelijks (gezamenlijk) bruto-inkomenseis van tenminste 3 keer de maandelijkse huurprijs;
- Kopie van het identiteitsbewijs;
- Drie recente salarisstroken of een inkomensverklaring, direct te downloaden middels DigiD via mijnbelastingdienst.nl;
- Bankafschrift met hierop zichtbaar de bijschrijvingen van het salaris conform de aangeleverde salarisstroken of inkomensverklaring, direct te downloaden middels DigiD via mijnbelastingdienst.nl;
- Kopie bank betaalpas voor- en achterzijde;
- Bankafschrift met hierop zichtbaar de huurbetaling en afschrijvingen van de laatste 3 maandhuren (*indien hiervoor een huurwoning is bewoond).

Specificaties

Specificaties

WoningtypeHoekwoning
StatusVerhuurd
StraatnaamErve Wolters
Huisnummer21
Postcode7463 CP
PlaatsRijssen
ProvincieOverijssel
Nieuwbouw / Bestaande bouwBestaande bouw
Bouwjaar2001
Huurprijs€ 1.100,00
Prijstype huurper maand

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden