Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v.
Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. v.d. Bergsweg 3-02 Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. v.d. Bergsweg 3-04 Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. v.d. Bergsweg 3-05 Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. v.d. Bergsweg 3-06 Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v. Plattegrond 3-04 3-05 3-06 Lochterdorp

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Kantoor-/bedrijfs-/winkelruimte met buitenterrein Nijverdal, van den Bergsweg 3 e.v.

Uitmuntende kansen om te ondernemen!

Dat is wat wij u bieden in het Lochtersdorp op industrieterrein ‘t Lochter te Nijverdal.

Wij hebben hier diverse kantoorruimte, showroomruimte, horeca, leisure, bedrijfsruimtes, buitenterrein, e.a. beschikbaar voor de verhuur.  
 
Alle units worden Turn Key en voorzien van diverse luxe voorzieningen opgeleverd aan huurders. Daarnaast zijn aanpassingen naar wens van huurders bespreekbaar.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging ter plaatse!

Objectdetails

Details

Oppervlakte en indeling-/ opleveringsniveau :
Van den Bergsweg 3 – 02
Ca. 780 m² showroom-/winkelruimte, welke daarnaast ook eenvoudig te gebruiken is als opslagruimte met kantoorruimte.
De ruimte wordt opgeleverd voorzien van een natte groep, pantry, overheaddeur, luxe entreepui, verwarming, e.a. Deelhuur is bespreekbaar!

Van den Bergsweg 3 - 04
Ca. 1.410 m² horecaruimte. 
Dit betreft een grootschalige feestzaal-/ conferentieruimte voorzien van systeemplafonds, bar, geluidssysteem, natte groepen, aansluitingen voor beamers, etc, etc.

Van den Bergsweg 3 - 05
Ca. 329 m² kantoor-/ showroom-/winkelruimte op de begane grond met ca. 169 m² kantoor-/ showroomruimte op de etage, welke compleet wordt opgeleverd met vloerverwarming, pantry, toilet, etc, etc.

Van den Bergsweg 3 - 06
Ca. 340 m². Direct naast de voormalige feestzaal-/ conferentieruimte (unit 3 – 04) is een luxe grandcaf┘×é gelegen welke volledig Turn Key is.
Door de aanwezigheid van de complete inventaris, bestaande uit; bar, professionele keuken, meubilair, etc. kunt u hier morgen weer openen!

Van den Bergsweg 3 - 10  (unit 10 op de plattegrond)     
VERHUURD.

Aan huurders wordt het complete inrichtingspakket van de units eventueel om niet overgedragen en hierdoor is onderhoud, reparatie en vervanging als zodanig voor rekening en risico van huurder.
Bij einde huur dient te worden opgeleverd, zoals overeengekomen, mits er andere afspraken zijn vastgelegd tussen huurder en verhuurder.

Verder is het geheel omringd door een keurige tuin-/ parkeerplaats (voldoende parkeerplaatsen) met gazon, borders, terrassen, e.d.

Bestemming :
De objecten vallen binnen het bestemmingsplan Serbo Serres Nijverdal. De volledige bestemmingsplaninformatie is op aanvraag beschikbaar.

Bereikbaarheid :
Het object is gelegen in het Lochtersdorp op het industrieterrein te Nijverdal en is met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. In de directe omgeving zijn er ruim voldoende parkeermogelijkheden (vrij parkeren).

Huurprijs :
Op aanvraag en onder andere afhankelijk van opleveringsniveau en huurperiode.

Servicekosten :
Op aanvraag, o.a. voor groenonderhoud en voorschot gas, water en elektra. Afrekening op basis van tussenmeters, dan wel anderszins.

Huurtermijn :
In overleg.

Huurprijsindexering :
Jaarlijks, 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst volgens module “Indexering Huren” van het CBS.

Huurcontract :
Conform ROZ-model.

Betalingen :
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling :
3 maanden huur inclusief BTW.

Aanvaarding :
In overleg.

Voorbehoud :
Definitieve goedkeuring verhuurder

Specificaties

Specificaties

GebruikssoortenKantoor, Bedrijfsruimte, Winkel, Horeca, Overig
StatusTe huur
Straatnaamvan den Bergsweg
Huisnummer3
Toevoeging-e.v.
Postcode7442CK
PlaatsNijverdal
ProvincieOverijssel
Prijstype huurprijs op aanvraag

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden