Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8
Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8

Gelegen aan de A15 op kantorenpark ‘Westroijen’ te Tiel bieden wij u dit vrijstaande kantoorgebouw aan voor de verkoop-/ verhuur.

Dit bijzonder fraai vormgegeven en goed bereikbare object beschikt leent zich voor diverse doeleinden, zoals een invulling als kantoor-/ opslag-/ praktijk-/ laboratorium, etc, etc. Dit vanzelfsprekend in overleg met de gemeente Tiel. 


Het gebouw is in zijn geheel beschikbaar voor de verhuur maar ook deelhuur behoort tot de mogelijkheden.

Objectdetails

Details

Oppervlakte :
Begane grond
Ca. 438 m² kantoorruimte
Ca. 307 m² opslagruimte

Etage
Ca. 665 m² kantoorruimte

Deelhuur is bespreekbaar!

Bouwjaar :
2000

In 2010 is de kantoorruimte volledig gerenoveerd, waardoor het over een moderne uitstraling beschikt.

Indeling :
Begane grond
Overdekte entree in de centrale hal met receptie, wachtruimte en een bedrijfskeuken met kantine in het midden van het gebouw met aangrenzend terras, toiletgroep, garderobe, lift en trapopgang. Aansluitend bevindt zich hier de bedrijfsruimte met expeditie gedeelte voorzien van twee roldeuren, waarvan één voorzien van loadingdock. Op de begane grond zijn aan de achterzijde ook nog kantoorruimtes gelegen.

Eerste etage:
De eerste etage is te bereiken middels een lift of trapopgang met fraai glazen dak. De gang beschikt over toiletten, een garderobe en een doorgang naar de kantoorvleugel aan de westzijde boven de entree. Momenteel is deze ruimte verdeeld in een ruime kantoortuin en twee kantoorkamers. Doorgang naar tweede kantoorvleugel aan de oostzijde met twee kantoortuinen en ca. vijf kantoorkamers, (verdeeld over de begane grond en eerste etage).

Ligging :
Vanuit het kantorenpark is de Rijksweg A15 binnen 1 minuut te bereiken. Op ca. 1.500 meter bevindt zich een NS Intercitystation waardoor het object ook prima met het openbaar vervoer bereikbaar is.

Voorzieningen :
De kantoorruimte is in 2010 volledig nieuw afgewerkt en wordt opgeleverd met o.a.:
- Airconditioning;
- Mechanische ventilatie;
- Inbouwarmaturen;
- Liftinstallatie;
- Systeemplafonds met geïntegreerde verlichting;
- Diverse scheidingswanden;
- Kabelgoten met bekabeling t.b.v. data, telefonie en elektra;
- Toiletgroepen;
- Parkeren op eigen terrein;
- Fietsenberging;
- Alarmsysteem en camera systeem;
- Kantorenpark is voorzien van nachtelijke beveiliging;
- Loading dock;
- Overheaddeur;
- Bedrijfskeuken;
- Screens;
- Etc, etc.

Huurprijs :
Op aanvraag, afhankelijk van gehuurde oppervlak.

Koopprijs :
Op aanvraag.

Servicekosten :
Op aanvraag.

Bestemmingsplan :
Op aanvraag beschikbaar.

Parkeren :
Op eigen terrein zijn 24 parkeerplaatsen gelegen, waarbij het vergroten van het aantal parkeerplaatsen tot de mogelijkheden behoort. Tevens is op het parkeerterrein een overdekte fietsenstalling gesitueerd.

Huurtermijn :
In overleg.

Huurprijsindexering :
Jaarlijks, 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst volgens module “Indexering Huren” van het CBS.

Betalingen :
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling huur :
3 maanden huur inclusief BTW.

Aanvaarding :
In overleg.

Specificaties

Specificaties

GebruikssoortenKantoor, Bedrijfsruimte
StatusVerkocht
StraatnaamDe Blomboogerd
Huisnummer8
Postcode4003 BX
PlaatsTiel
ProvincieGelderland
Prijstype koopprijs op aanvraag
Prijstype huurprijs op aanvraag

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden