Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8
Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8 Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Kantoor-/bedrijfsruimte Tiel, De Blomboogerd 8

Gelegen op kantorenpark ‘Westroijen’ te Tiel bieden wij u dit vrijstaande kantoorgebouw aan voor de verhuur. Het uitstekend bereikbare object beschikt over een vloeroppervlakte van ca. 1.000 m² kantoorruimte en ca. 100 m2 bedrijfsruimte.

Het gebouw is in zijn geheel beschikbaar voor de verhuur maar ook deelhuur vanaf ca. 300 m² behoort tot de mogelijkheden.

Objectdetails

Details

Bouwjaar :
2000

In 2010 is de kantoorruimte volledig gerenoveerd, waardoor het over een moderne uitstraling beschikt.

Indeling :
Begane grond
Overdekte entree in de centrale hal met receptie, wachtruimte en een ontmoetingsruimte in het midden van het gebouw met aangrenzend terras, toiletten, garderobe, lift en trapopgang. Aansluitend bevindt zich hier de bedrijfsruimte met expeditie gedeelte voorzien van twee roldeuren, waarvan één voorzien van loadingdock.

Eerste etage:
De eerste etage is te bereiken middels een lift of trapopgang met fraai glazen dak. De gang beschikt over toiletten, een garderobe en een doorgang naar de kantoorvleugel aan de westzijde boven de entree. Momenteel is deze ruimte verdeeld in een kantoortuin en twee kantoorkamers.

Doorgang naar tweede kantoorvleugel aan de oostzijde met twee kantoortuinen en ca. vijf kantoorkamers, verdeeld over de begane grond en eerste etage.

Oppervlakte :
Ca. 1.000 m² VVO kantoorruimte.
Ca.    100 m² VVO bedrijfsruimte.

Deelhuur is al mogelijk vanaf ca. 300 m² kantoorruimte.

Ligging :
Vanuit het kantorenpark is de Rijksweg A15 binnen 1 minuut te bereiken. Op ca. 1.500 meter bevindt zich een NS Intercitystation waardoor het object ook prima met het openbaar vervoer bereikbaar is.

Voorzieningen :
De kantoorruimte is in 2010 volledig nieuw afgewerkt en wordt opgeleverd met o.a.:
- Airconditioning;
- Mechanische ventilatie;
- Inbouwarmaturen;
- Liftinstallatie;
- Systeemplafonds met geïntegreerde verlichting;
- Diverse scheidingswanden;
- Kabelgoten met bekabeling t.b.v. data, telefonie en elektra;
- Toiletgroepen;
- Kantorenpark is voorzien van nachtelijke bevei-liging;
- 2 roldeuren waarvan één met loadingdock.

Huurprijs :
€ 110,00 per m² per jaar excl. BTW.

Servicekosten :
Op aanvraag.

Parkeren :
Op eigen terrein zijn 24 parkeerplaatsen gelegen. Tevens is op het parkeerterrein een fietsenstalling gesitueerd.

Huurtermijn :
In overleg.

Huurprijsindexering :
Jaarlijks, 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst volgens module “Indexering Huren” van het CBS.

Betalingen :
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling :
3 maanden huur inclusief BTW.

Aanvaarding :
In overleg.

Specificaties

Specificaties

GebruikssoortenKantoor, Bedrijfsruimte
StatusTe huur
StraatnaamDe Blomboogerd
Huisnummer8
Postcode4003 BX
PlaatsTiel
ProvincieGelderland
Huurprijs€ 110,00
Prijstype huurper m2 / jaar excl.

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden