Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8
Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8 Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Kantoor-/praktijkruimte Nijverdal, Jacob van Houtstraat 8

Nabij de dorpskern van Nijverdal, is op een goed bereikbare locatie bovengenoemde kantoor- /praktijklocatie gelegen.

De locatie is zowel beschikbaar voor verhuur als verkoop en daarmee uitstekend voor een eindgebruiker en/of belegger!
Door de ruime bestemmingsmogelijkheden betreft het een multifunctionele locatie met mogelijkheid tot het creëren van een bedrijfswoning op de verdieping.


De voorzieningen voor bewoning zijn thans aanwezig en klaar voor gebruik. De turnkey bedrijfsruimte is door de jaren heen, diverse malen gemoderniseerd en op nette wijze afgewerkt. Het beschikt over diverse praktijkruimten, een groot perceel met afgesloten tuin en uitgebreide sanitaire voorzieningen.

Objectdetails

Details

Indeling :
Begane grond:
Bij binnenkomst door de elektrisch bedienbare toegangsdeur bereikt u de ontvangstbalie met trapopgang en doorloop naar de wachtkamer. Vanuit de wachtkamer heeft u toegang tot een drietal behandelruimten allen voorzien van airco en eigen pantry, de ruime praktijk-/oefenruimte en een tweetal kleedruimten met douchevoorziening. Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte bevindt zich de tuin met vrijstaand gastenverblijf welke eenvoudig is te wijzigen naar een aanvullende kantoorruimte en/of kantine.

Eerste verdieping:
De centrale gang biedt toegang tot het toilet, een pantry met vaste kast, doucheruimte en wederom drie behandelruimten allen met eigen pantry en waarvan twee met toegang tot het dakterras.

Bestemmingsplan :
Het object valt binnen het bestemmingsplan Sluitersveld. De volledige bestemmingsplaninformatie is op aanvraag beschikbaar.

Oppervlakte :
De totale oppervlakte omvat circa 333 m2 BVO

Begane grond:
Ca. 225 m² BVO

Eerste verdieping:
Ca. 108 m² BVO.

Kadastraal :
Gemeente : Hellendoorn
Sectie : C
Nummer : 9308
Grootte : 5 are en 30 centiare

Bouwjaar :
1960

Oplevering :
In huidige staat, voorzien van o.a.:
- Elektrische entreedeur;
- Baliefunctie;
- Een 2-tal CV-ketels met radiatoren;
- Keuken met diverse apparatuur;
- Iedere praktijkruimte is voorzien van een pantry;
- Systeemplafonds met verlichting;
- Diverse sanitaire voorzieningen;
- PVC vloeren;
- Internetaansluiting;
- Airco-units in de verschillende ruimten;
- Etc.

Bereikbaarheid :
De locatie is zeer goed bereikbaar met zowel het eigen- als openbaar vervoer. Aan de voorzijde van het object is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Koopsom :
€ 450.000,00 k.k.

Zekerheidsstelling :
Een gestorte waarborgsom van 10% van de koopsom bij de betrokken notaris.

Huurprijs :
€ 36.000,00 per jaar (vrij van BTW)

Huurtermijn :
5/10 + 5 jaar

Huurprijsindexering :
Jaarlijks, 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst volgens module “Indexering Huren” van het CBS

Betalingen :
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling :
3 maanden huur inclusief BTW.

Aanvaarding :
In overleg.

Specificaties

Specificaties

GebruikssoortenKantoor, Overig
StatusVerhuurd
StraatnaamJacob van Houtstraat
Huisnummer8
Postcode7442 NC
PlaatsNijverdal
ProvincieOverijssel
Koopprijs€ 450.000,00
Prijstype koopkosten koper
Huurprijs€ 36.000,00
Prijstype huurper jaar

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden