Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD
Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Monumentaal appartement, Poulinkstraat 3 - VERHUURD

Bent u zoekende naar een prachtig appartement in Almelo? Dan is dit appartement in het voormalige pakhuis, één van de meest karakteristieke monumenten van Almelo, een echte aanrader!

Aan de rand van het centrum bieden wij u deze bijzondere en unieke kans aan voor de verhuur. De loft op de eerste verdieping is onlangs volledig gerenoveerd en zeer hoogwaardig opgeleverd.


De foto's zijn van het bovengelegen appartement en betreffen derhalve impressies.

Objectdetails

Details

Oppervlakte :
Appartement op de 1e verdieping          ca. 162 m²
Berging in het souterrain                        ca.   40 m²

Bouwjaar :
Van oorsprong is het pand gebouwd rond 1862 in opdracht van Fa. JJ. Engberts en Co Stoomspinnerij. Het pakhuis is goed onderhouden en in de loop der jaren aangepast aan de eisen van deze tijd. Onlangs is de eigenaar bezig geweest met het renoveren van het appartement en hoogwaardig is opgeleverd.

Indeling :
U wordt ontvangen in de hal/entree waar zich tevens het toilet en de meterkast bevinden. De zeer riante woonkamer geeft diverse inrichtingsmogelijkheden, is voorzien van openslaande deuren met een vrij uitzicht en heeft direct contact met de open keuken.

De luxe keuken is voorzien van een robuust werkblad en uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur.

De twee slaapkamers zijn ruim opgezet en voorzien van karakteristieke stalen raamkozijnen met roedes. Direct naast de slaapkamers is de luxe- en moderne badkamer gesitueerd met een wastafelmeubel, inloopdouche en vrijstaand ligbad.

In het souterrain is een berging gelegen met een oppervlakte van ca. 40 m².

Wij nodigen u van harte uit om het complex en de ruimte te ervaren, bel met ons kantoor voor een afspraak.

Bereikbaarheid :
Het pand is gelegen aan de rand van het kernwinkelcentrum van Almelo. Het appartement is zowel met eigen vervoer als met het openbaarvervoer goed bereikbaar. Het NS-station ligt op ca. 500 meter.

Parkeergelegenheid :
Direct tegenover het pand is een groot openbaar parkeerterrein gelegen (betaald parkeren). Bij de Gemeente Almelo kan er een parkeervergunning worden aangevraagd voor één of meerdere parkeerplaatsen op dit parkeerterrein.

Huurprijs :
€ 1.375,00 per maand, exclusief gas, water en elektra.

Huurtermijn :
In overleg, doch minimaal 12 maanden.

Huurprijsindexering :
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst volgens CBS-cijfers “alle huishoudens”.

Huurovereenkomst :
Conform ROZ-model.

Betalingen :
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van twee maanden huur.

Aanvaarding :
In overleg.

Bijzonderheden :
- Huisdieren zijn niet toegestaan;
- Het appartement is niet geschikt voor studentenbewoning;
- Huurtermijn tenminste 12 maanden;
- Maandelijks (gezamenlijk) bruto-inkomenseis van tenminste 3 keer de maandelijkse huurprijs.

Om verder in aanmerking te kunnen komen voor het huren van deze woning dient u de volgende gegevens aan te leveren:
- Kopie van het identiteitsbewijs;
- Drie recente salarisstroken of een inkomensverklaring, direct te downloaden middels uw DigiD via mijnbelastingdienst.nl;
- Bankafschrift met hierop zichtbaar de bijschrijvingen van het salaris conform de aangeleverde salarisstroken of een inkomensverklaring, direct te downloaden middels uw DigiD via mijnbelastingdienst.nl;
- Kopie bank betaalpas voor- en achterzijde;
- Bankafschrift met hierop zichtbaar de huurbetaling afschrijvingen van de laatste drie maandhuren (*indien hiervoor een huurwoning is bewoond).

Voorbehoud :
Definitieve goedkeuring van eigenaar.

Specificaties

Specificaties

WoningtypeAppartement
StatusVerhuurd
StraatnaamPoulinkstraat
Huisnummer3
Postcode7607 GS
PlaatsAlmelo
ProvincieOverijssel
Nieuwbouw / Bestaande bouwBestaande bouw
Huurprijs€ 1.375,00
Prijstype huurper maand

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden