Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5
Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5 Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5 Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5 Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5 Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5 Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5 Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5 Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5 Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5 Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5 Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Nieuwbouw Almelo, Het Wendelgoor 7-B5

Op het centraal gelegen bedrijventerrein “Het Wendelgoor” bieden wij een moderne eigentijdse bedrijfsunit aan voor de verhuur!


In dit bedrijfsverzamelgebouw worden in het totaal 14 multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld. Het verzamelgebouw is perfect gelegen door de ligging tussen Almelo, Vriezenveen en Wierden. Hierdoor is het gebouw goed te bereiken vanaf de autosnelwegen en de N-wegen. Het bedrijvenpark “Het Wendelgoor” heeft een verscheidenheid aan bedrijven die hier reeds zijn gevestigd.


Het bedrijfsverzamelgebouw zal gerealiseerd worden in een gesloten vorm, waarbij de units zijdelings en deels met de achterzijde aan elkaar worden gebouwd.


Daarnaast wordt elke unit voorzien van een eigentijdse en moderne look!

Objectdetails

Details

Oppervlakte :
Begane grond             ca. 89 m²
Etage                          ca. 50 m²

Oplevering :
De unit is voorzien van een eigen entree met loopdeur, overheaddeur, meterkast, toilet, pantry, systeemplafond met verlichting in de kantoorruimte op de etage en een betonvloer met een draagvermogen van 1.500 kg/ m² op de begane grond.

Bestemming :
De units zijn gelegen binnen het bestemmingsplan “Bedrijvenpark Twente/Wendelgoor”. Volgens dit bestemmingsplan is de bestemming: “Bedrijf – 3.1” met de functieaanduiding ‘gemengd’. Door deze functieaanduiding en de ruime bestemming is het ook mogelijk om hier detailhandel of een zelfstandige kantoorruimte te bedrijven. De units worden zo ontwikkeld dat ze zeer brede gebruiksmogelijkheden voor diverse bedrijven hebben.

Huurprijs :
€ 850,00 per maand, exclusief BTW.

Huurtermijn :
In overleg.

Huurprijsindexering :
Jaarlijks, 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst volgens module “Indexering Huren” van het CBS.

Betalingen :
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling :
Drie maanden huur inclusief BTW

Bereikbaarheid :
“Het Wendelgoor” heeft een gunstige ligging en is gevestigd tussen Almelo, Wierden en Vriezenveen. De perfecte ligging en goede ontsluiting van het bedrijventerrein zorgt voor een snelle verbinden met de N36, deze sluit direct aan op de afslag van de A35 te Wierden en zorgt voor een snelle uitvalsbasis voor alle delen van het land.

Parkeren :
De unit beschikt over twee toegewezen parkeerplekken.

Aanvaarding :
Medio januari 2020.

Specificaties

Specificaties

GebruikssoortenBedrijfsruimte
StatusVerhuurd
StraatnaamHet Wendelgoor
Huisnummer7
Toevoeging-B5
Postcode7604PJ
PlaatsAlmelo
ProvincieOverijssel
Huurprijs€ 850,00
Prijstype huurper maand excl.

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden