Nieuwbouwproject de Valk te Lochem
Nieuwbouwproject de Valk te Lochem Nieuwbouwproject de Valk te Lochem Nieuwbouwproject de Valk te Lochem Nieuwbouwproject de Valk te Lochem Nieuwbouwproject de Valk te Lochem Nieuwbouwproject de Valk te Lochem Nieuwbouwproject de Valk te Lochem Nieuwbouwproject de Valk te Lochem Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Appartement 1 Appartement 2 Appartement 3 Appartement 4 Appartement 5 Appartement 6 Appartement 7 Appartement 8 Appartement 9 Appartement 10 Appartement 11 Appartement 12 Appartement 13 Appartement 14 Appartement 15 Appartement 16 Appartement 17 Appartement 18

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Nieuwbouwproject de Valk te Lochem

DE VERKOOP VAN NIEUWBOUWPROJECT DE VALK IS GESTART!


De prijslijst, etc. kan u onder de afbeeldingen vinden.


“HEERLIJK WONEN IN DE VALK.”
Prachtig natuurschoon, oogstrelende gebouwen, gevarieerde voorzieningen voor jong en oud. Gastvrijheid en plezier beleven staat hoog in het vaandel.
Zoekt u een fijn appartement, midden in de samenleving en van alle gemakken voorzien? Dan biedt de Valk alle ruimte. Het bestaande kantoorgebouw aan de Tramstraat in Lochem zal binnenkort getransformeerd worden naar 18 hoogwaardige appartementen.

Meer informatie is te vinden op de projectwebsite wonenindevalk.nl.

Bent u enthousiast over dit nieuwbouw­project? Schrijf u dan nu vrijblijvend in op de projectwebsite! Hier kunt u ook alvast uw woningvoorkeur aangeven.

Neem bij vragen, voor hulp bij het inschrijven of voor meer informatie gerust contact op met Uniek Makelaars. Ons team staat u graag te woord.

Kenmerken van nieuwbouwproject De Valk :
- Hoogwaardige materialen
- Eigen balkon
- Duurzaam
- Energiezuinig
- Eigen parkeerplaats(en)
- Nabij historisch centrum

Objectdetails

Details

ONTWIKKELINGSLOCATIE TRAMSTRAAT
Klassiek-moderne appartementen in het hart van bruisend Lochem. Een perfect voorbeeld voorbeeld van transitie van kantoorgebouw naar een appartementencomplex. Gelijkvloers wonen, met open keuken, één slaapkamer, badkamer, apart toilet en eigen balkon. Alle appartementen beschikken over minimaal 1 parkeerplaats en een berging in de kelder. De oppervlakte varieert tussen de 63 en 87 m2.

TRANSFORMATIE NAAR NIEUW & DUURZAAM
In elke stad zijn tegenwoordig leegstaande kantoorgebouwen of ander buiten gebruik geraakt maatschappelijk vastgoed te vinden. Steeds vaker neemt transformatie de rol van nieuwbouw over: bestaande gebouwen krijgen een tweede leven en bieden ruimte voor verrassende huisvesting. Het gebouw krijgt hiermee een nieuwe functie, waarbij materialen worden hergebruikt en aangepast. Transformeren gaat hand in hand met duurzaam bouwen. Met hergebruik worden gebouwen duurzaam gemaakt en zijn ze toekomstbestendig, zoals bij de Valk, aan de Tramstraat in Lochem.

Nog een groot voordeel is dat de algemene voorzieningen in de buurt al aanwezig zijn. De infrastructuur, parkeervoorzieningen en winkels zijn aanwezig en het groen in de omgeving is volwassen.

VERRASSEND LOCHEM
U loopt zo de pittoreske winkelstraten in, de Markt op, even naar één van de fijne restaurants, grand cafés of winkeltjes, of -heel gemakkelijk- naar de goed uitgeruste supermarkten. Wonen in Lochem is heerlijk; alle gemakken van de stad vlakbij, en even verderop de prachtige natuur. De Lochemse Berg met talloze wandelpaden, landgoed Ampsen, natuurgebieden Velhorst & Grote Veld.

DE OMGEVING
"Lochem, waar van alles te zien is en veel te beleven valt.”
De stad Lochem ligt aan de rivier de Berkel alsook aan het Twentekanaal en is bekend van de nabijgelegen Lochemse Berg. Grotere plaatsen in de buurt zijn de stad Deventer in noordwestelijke richting en de stad Zutphen in zuidwestelijke richting.

Karakteristiek voor de streek zijn de uitgestrekte weilanden met houtwallen. Mooie wandel- en fietspaden doorkruizen bossen, buurtschappen, weilanden en volgen oude waterwegen. Historische bezienswaardigheden, authentieke boerderijen, musea, moderne kunst en levendige dorpskernen wisselen elkaar af. Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als hier.

Fietsen en wandelen is nog leuker als er van alles te beleven valt. Beklim de Lochemse Berg. Dwaal over de vele wandelpaden door de bossen, heuvels en heide,
of bekijk één van de vele landgoederen. Ontdek de omgeving op de fiets en geniet van de natuur, de kastelen, mooie doorkijkjes en een terrasje onderweg. Ga golfen, bezoek musea, galerieën, de schouwburg of ga lekker shoppen.

Proef, beleef & geniet want Lochem smaakt zeker naar meer!
In het voorjaar zijn de Keidagen in Lochem, vol muziek, kermis en straattheater. In de zomer is er IJsseljazz Gorssel, met grote, swingende namen op diverse podia.
En in hartje winter is er Winterwonderland in het openluchttheater in Lochem. Dit is nog maar een kleine greep uit het enorme aanbod.
Want Lochem heeft ook veel bijzondere, kleinschalige evenementen, in de stad en zelfs in alle kernen.

Specificaties

Specificaties

WoningtypeAppartement
StatusTe koop
StraatnaamTramstraat
Huisnummer6-8
Postcode7241 CJ
PlaatsLochem
ProvincieGelderland
Nieuwbouw / Bestaande bouwNieuwbouw
Prijstype koopzoals omschreven

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden