12e in Top-25 Winkelruimte Makelaars van Nederland

PropertyNL onderzoekt de marktverhoudingen in het vastgoedadvies en publiceert per halfjaar een Top-25 lijst van makelaars met de meeste gebruikerstransacties op winkelruimte en bedrijfsruimte gebied in Nederland.

Wij zijn TROTS: Uniek Bedrijfsmakelaars op de 12e plek!

Wij zijn geƫindigd op plek 12 in de Top-25 Winkelruimte Makelaars Landelijk en in de Top-25 Bedrijfsruimte Makelaars Landelijk zijn wij geƫindigd op plek 20! Dank voor onze relaties aangaande de continue groei.

 


 

Start controle energielabels van utiliteitsgebouwen

De nieuwe Woningwet stelt een energielabel verplicht bij huur of verkoop. Dit geldt ook voor eigenaren van utiliteitsgebouwen. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) controleert hen binnenkort op bezit van een energielabel na verkoop of verhuur. Bij grotere publieke gebouwen moeten ze het label bovendien zichtbaar ophangen.

Geen waarschuwing vooraf bij utiliteitsbouw

Woningeigenaren die hun woning inmiddels hebben verkocht, ontvangen eerst een waarschuwingsbrief om een energielabel te registreren. De controle op utiliteitsgebouwen begint ook binnenkort. Maar de eigenaren van deze gebouwen ontvangen geen waarschuwingsbrief. Lees het hele artikel hier of neem contact met ons op voor meer informatie.