Uniek Bedrijfsmakelaars groeit door!

Als topspeler in de Twentse Vastgoedmarkt en landelijke Retailmarkt werken wij gezamenlijk aan een nieuw Uniek hoofdstuk.

Wij staan te popelen om u te melden dat wij op 15 mei 2017 een 2e vestiging zullen openen in Apeldoorn.

Door onze landelijke aanwezigheid was het niet de vraag óf maar wanneer we deze stap zouden zetten. Mede door de aanhoudende behoefte naar onze diensten op het gebied van bedrijfsmatig makelen en taxeren vanuit onze klantenkring is besloten om in het centraal gelegen Apeldoorn een full service bedrijfsmakelaarskantoor te openen.

Maarten Kemna (sinds 2010 werkzaam bij Uniek Bedrijfsmakelaars) zal als mede-eigenaar het eerste aanspreekpunt worden voor ons kantoor in Apeldoorn.

Samen met zijn team zal hij daar een kantoor neerzetten zoals u dat ook van ons gewend bent in Enter: korte lijnen, snelle antwoorden, duidelijk advies en geen woorden maar daden! Vanzelfsprekend komt u John Lammertink ook regelmatig tegen in Apeldoorn én blijft hij als eigenaar het eerste aanspreekpunt voor ons kantoor in Enter.

Graag blijven wij u verwelkomen op ons kantoor in Enter en vanaf 15 mei a.s. bent u van harte welkom op ons nieuwe kantoor aan de Loolaan 22 te Apeldoorn voor al uw makelaarsdiensten-/ advies- en taxatiebehoeftes!

De koffie staat voor u klaar!

 


❗️24e in Top-101 makelaars van Nederland❗️

PropertyNL onderzoekt de marktverhoudingen in het vastgoedadvies, en publiceert jaarlijks een Top-101 lijst van makelaars met de meeste gebruikerstransacties in Nederland.

Wij zijn TROTS: Uniek Bedrijfsmakelaars op de 24e plek!

Komend van een 33e plek in 2016 maakt dit een Unieke prestatie van ons kantoor! En wij zijn ook nog de nummer 11 van Nederland op het gebied van retail-transacties! Dankzij ons teamwork en doorzettingsvermogen maar vooral dankzij onze opdrachtgevers zijn we al zover gekomen! Bedankt voor het vertrouwen. Wij gaan zo door!

 


 

Start controle energielabels van utiliteitsgebouwen

De nieuwe Woningwet stelt een energielabel verplicht bij huur of verkoop. Dit geldt ook voor eigenaren van utiliteitsgebouwen. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) controleert hen binnenkort op bezit van een energielabel na verkoop of verhuur. Bij grotere publieke gebouwen moeten ze het label bovendien zichtbaar ophangen.

Geen waarschuwing vooraf bij utiliteitsbouw

Woningeigenaren die hun woning inmiddels hebben verkocht, ontvangen eerst een waarschuwingsbrief om een energielabel te registreren. De controle op utiliteitsgebouwen begint ook binnenkort. Maar de eigenaren van deze gebouwen ontvangen geen waarschuwingsbrief. Lees het hele artikel hier of neem contact met ons op voor meer informatie.