Parkrand Leusden Fase 2
Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2 Parkrand Leusden Fase 2

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Parkrand Leusden Fase 2

*** De inschrijving is gesloten, de woningen zijn inmiddels verkocht. *** 


Op maandag 18 oktober 2021 om 12.00 uur is het zover: de online start verkoop van Parkrand Leusden fase 2! Vanaf de start verkoop tref je alle informatie over de 17 duurzame parkwoningen op parkrandleusden.nl. Via deze website kun je je tot maandag 25 oktober 2021 12.00 uur inschrijven.

De verkoopprocedure verloopt ook bij deze fase volledig digitaal. Heb je al een account aangemaakt op parkrandleusden.nl? Log dan in en geef je definitieve woningvoorkeuren door. Upload hierbij ook je financiële check. Nog geen account? Registreer je dan nu alvast via de projectwebsite. Let op, inschrijven voor een woning kan pas vanaf de start verkoop op 18 oktober a.s.

We verwelkomen je graag op parkrandleusden.nl! Neem bij vragen, voor hulp bij het inschrijven of voor meer informatie gerust contact op met Uniek Makelaars. Ons team staat je graag te woord.

Op de projectwebsite tref je per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is, waaronder de prijzen.
Kies voor één van de 11 tussenwoningen of ga voor één van de 6 hoekwoningen.


Objectdetails

Details

Prijzen en oppervlaktes :

Bouwnummer

Woningtype

Woonopp. GBO

Kavel opp. *

Tuinligging

Prijs v.o.n.

Status

01

Hoekwoning

130 m²

100 m²

Oost

€ 495.000,-

Verkocht

02

Tussenwoning

130 m²

95 m²

Oost

€ 465.000,-

Verkocht

03

Hoekwoning

130 m²

109 m²

Oost

€ 495.000,-

Verkocht

04

Hoekwoning

130 m²

80 m²

Zuid

€ 475.000,-

Verkocht

05

Tussenwoning

130 m²

76 m²

Zuid

€ 430.000,-

Verkocht

06

Tussenwoning

130 m²

81 m²

Zuid

€ 435.000,-

Verkocht

07

Tussenwoning

130 m²

81 m²

Zuid

€ 435.000,-

Verkocht

08

Tussenwoning

130 m²

81 m²

Zuid

€ 435.000,-

Verkocht

09

Hoekwoning met dakterras

114 m²

106 m²

Zuid

€ 470.000,-

Verkocht

10

Hoekwoning met dakterras

114 m²

106 m²

Zuid

€ 470.000,-

Verkocht

11

Tussenwoning met dakterras

114 m²

81 m²

Zuid

€ 425.000,-

Verkocht

12

Tussenwoning

130 m²

81 m²

Zuid

€ 435.000,-

Verkocht

13

Tussenwoning

130 m²

81 m²

Zuid

€ 435.000,-

Verkocht

14

Tussenwoning

130 m²

81 m²

Zuid

€ 435.000,-

Verkocht

15

Tussenwoning

130 m²

81 m²

Zuid

€ 435.000,-

Verkocht

16

Tussenwoning

130 m²

81 m²

Zuid

€ 435.000,-

Verkocht

17

Hoekwoning

130 m²

85 m²

Zuid

€ 480.000,-

Verkocht

  • De kaveloppervlakte is exclusief 60 m2 eigendom in gezamenlijk binnenterrein.
  • Bij elke woning zijn gezamenlijke parkeerplaatsen op het gezamenlijke binnenterrein bij de koopsom inbegrepen.
  • Bij elke woning is een berging (op het gezamenlijke binnenterrein) bij de koopsom inbegrepen.
  • De koopsommen zijn inclusief sanitair en tegelwerk, exclusief keuken.
  • De koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.), dat wil zeggen dat de volgende kosten zijn inbegrepen: de grondkosten, de bouwkosten en prijsstijgingen tijdens de bouw, de leges en kosten van de omgevingsvergunning, de kosten voor het energielabel, de kosten van de Garantie- en Waarborgregeling, de honoraria van de architect, constructeur en andere adviseurs, de verkoopkosten, de notariskosten van de projectnotaris inzake leveringsakte, de (eenmalige) aansluitkosten van elektra, water, gas en riolering, de kosten van levering en gebruik van gas, water en elektriciteit tot de dag van oplevering, de BTW en/of overdrachtsbelasting (eventuele wijzigingen in het tarief worden conform de wettelijke voorschriften doorgevoerd).
  • De genoemde v.o.n. koopsommen zijn exclusief taxatiekosten, advies-, notaris- en kadasterkosten voor uw hypotheek, renteverliezen, abonnee- en aansluitkosten voor tv, internet en telefonie.
  • Genoemde maten kunnen nog wijzigen.
  • Prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en typefouten en geldig tot 1 december 2021.
  • Wijzigingen zijn voorbehouden en aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend.

Omschrijving :

PARKRAND LEUSDEN DOET HAAR NAAM EER AAN! DE DUURZAME PARKWONINGEN LIGGEN IN HET GROEN, IN HET PARK VAN PRINCENHOF. EEN HEERLIJKE PLEK, WAAR JE EEN FRISSE OCHTENDWANDELING MAAKT, GEZELLIG DE EENDJES VOERT OF HEERLIJK GENIET VAN DE AVONDZON.

Dit project is onderdeel van de transformatie waarin Princenhof zich van kantorenpark ontpopt tot een bloeiende plek om te wonen, werken en recreëren. In de tweede fase van Parkrand Leusden komen 17 parkwoningen, ideaal voor stellen en gezinnen.

De ligging aan het park is dé inspiratiebron geweest voor het ontwerp van OOK architecten. Hoe leef je aan een park? Hoe verbind je de binnen- en buitenwereld? De antwoorden vind je in Parkrand Leusden!

Door optimaal gebruik te maken van de ruimte en de ligging is de opzet met twee woonblokken in een L-vorm ontstaan. Met deze opzet geniet iedere bewoner straks van een heerlijke privétuin of van een prachtig terras op de zon aan de parkzijde. Het binnenterrein dat door de woonblokken wordt gevormd, wordt een plek voor parkeren en bergen (elke woning krijgt een privé buitenberging), maar biedt ook voldoende ruimte voor wat groen, om te spelen en te ontmoeten.

In het masterplan voor de transformatie van Princenhof krijgt de Larikslaan ter plaatse van project Parkrand Leusden een knip, waarbij de huidige weg (grotendeels) plaats maakt voor groen. Hierdoor komt het plan helemaal in het park te liggen en wordt Princenhof een fijne plek voor fietsers en voetgangers. Hoe het openbaar gebied er precies uit komt te zien is nog nader te bepalen, maar wat zeker is, is dat het park blijft en zelfs groeit!

De woningen :

De parkwoningen zijn opgebouwd uit drie woonlagen, waarbij de verticale lijnen in het metselwerk en de posities van de raampartijen een schitterend motief vormen in de gevels. De eigentijdse steen geeft het plan een stoere uitstraling en de rijke detaillering in groen vormt hierin een prachtig accent. De buitenruimtes van de bouwnummers 04 t/m 17 worden afgeschermd met groen gecoate stalen plantenbakken, waardoor een duidelijke overgang ontstaat tussen privé en park. De tuinen aan het hof (bouwnummers 01 t/m 03) worden afgeschermd met een verzorgd (begroeid) hekwerk met een poortdeur.

De woningen in Parkrand Leusden zijn all-electric. De platte daken liggen vol met PV-panelen. Deze PV-panelen zorgen in combinatie met de duurzame installaties (de warmtepomp en de wtw-installatie) én een extreem goed geïsoleerde schil met hoogwaardige isolatie voor een energieleverende woning. Goed voor het milieu en voor je portemonnee!

De omgeving :

DE LIGGING VAN PARKRAND LEUSDEN IS IDEAAL VOOR WIE OP ZOEK IS NAAR EEN MIX VAN NATUUR EN STAD! MET JE VOETEN IN HET PARK, ÉN MET HET CENTRUM VAN LEUSDEN OP LOOPAFSTAND.

Alles in de buurt
Leusden is een gewilde plek om te wonen. Niet voor niets, hier vind je alle stadse voorzieningen, gecombineerd met dorpse gemoedelijkheid. 
Vanaf Parkrand Leusden gezien ligt De Biezenkamp op slechts een paar minuten wandelen. Hier tref je onder meer basisscholen en een huisartsenpraktijk, maar ook het nieuwe winkelcentrum De Biezenkamp.

In dit winkelcentrum kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, haal je lekker vers brood bij de bakker, breng je een bezoekje aan de kapper en shop je gezellig bij de diverse winkeliers. Meer winkelen in Leusden? Ga dan naar Winkelcentrum De Hamershof of naar Winkelcentrum Zuidhoek in Leusden-Zuid.

Lekker centraal
Zoek je liever de grote stad op? Het authentieke Amersfoort ligt op slechts vijf autominuten afstand en historisch Utrecht bereik je in slechts vijftien autominuten.
Leusden is super centraal gelegen, tussen de grote steden en het groen. En met meerdere treinstations in de buurt en de ligging bij de snelwegen A1 en A28 ligt de rest van Nederland aan je voeten.

Groen, groener, groenst
In Leusden is altijd wat te doen. Met onder andere de vele (sport)verenigingen zoals Theo Meijer Sport, zwembad Octopus, Theater De Tuin en het nieuwe AFAS Theater vermaakt jong en oud zich uitstekend. Maar wat denk je van de mooie en natuurrijke omgeving van Leusden? Leusden ligt deels in de Gelderse Vallei en deels op de Utrechtse Heuvelrug. In de prachtige bossen en heidevelden rondom Leusden fiets, ren, skeeler en wandel je naar hartenlust!

Specificaties

Specificaties

WoningtypeHoekwoning, Tussenwoning
StatusVerkocht
StraatnaamLarikslaan
Huisnummerong
Postcode3833 AM
PlaatsLeusden
ProvincieUtrecht
Nieuwbouw / Bestaande bouwNieuwbouw
Bouwjaar2022
Prijstype koopzoals omschreven

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden