Parkrand Leusden
Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden Plattegronden (het betreft een concept)

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Parkrand Leusden

*** voor meer informatie over dit project verwijzen u door naar de projectsite van Parkrand Leusden: www.parkrandleusden.nl *** 

Begin mei 2021 gaan de 17 parkwoningen van nieuwbouwplan Parkrand Leusden in verkoop! De voorbereidingen voor de start verkoop, zoals het uitwerken van de impressies en het opstellen van de verkoopdocumentatie, zijn in volle gang.


Op de projectwebsite tref je vanaf nu per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is, waaronder de prijsindicatie. Kies voor één van de 13 tussenwoningen met een koopsom van € 300.000 v.o.n. of ga voor één van de 4 hoekwoningen met een koopsom van circa € 335.000 tot € 375.000 v.o.n.

De prijzen van de hoekwoningen worden begin mei vastgesteld. De koopsommen van de tussenwoningen zijn definitief. Geef via alvast je voorkeur voor een bouwnummer door!

Groen wonen met het park aan je voeten in een duurzaam thuis dat klaar is voor de toekomst: jouw toekomst! Ontdek Parkrand Leusden, een inspirerende plek waar natuur, wonen en werken, spelen en ontmoeten samenkomen. Dat noemen we: Green Living!


In Parkrand Leusden komen 17 duurzame en betaalbare parkwoningen. De voorbereidingen voor de start verkoop zijn in volle gang. Naar verwachting zal de start verkoop in het voorjaar plaatsvinden. Meld je nu alvast aan als geïnteresseerde en vertel ons je woonwensen!

Objectdetails

Details

Prijzen en oppervlaktes :

Tussenwoning
Woonoppervlakte:    ca. 96 m² 
Perceeloppervlakte: vanaf ca. 95 m² tot ca. 103 m²
Koopsom:                 
€ 300.000,00 v.o.n. 

Hoekwoning
Woonoppervlakte:    ca. 96 m² 
Perceeloppervlakte: vanaf ca. 99 m² tot ca. 117 m²
Prijsrange:                € 335.000,00 tot € 375.000,00 v.o.v.

De prijzen van de hoekwoningen zijn begin mei bekend en de prijzen van de tussenwoningen zijn definitief. 

Omschrijving :
Parkrand Leusden doet haar naam eer aan! De duurzame parkwoningen liggen in het groen, tegen het park van Princenhof. Een heerlijke plek, waar je een frisse ochtendwandeling maakt, gezellig de eendjes voert of heerlijk geniet van de avondzon.


Dit project is onderdeel van de transformatie waarin Princenhof zich van kantorenpark ontpopt tot een bloeiende plek om te wonen, werken en recreëren. In de eerste fase van Parkrand Leusden ontwikkelt Samen Thuis Vastgoedontwikkeling 17 betaalbare eengezinswoningen, ideaal voor startende stellen en jonge gezinnen.

Er zijn plannen in de maak om de Larikslaan ter plaatse van project Parkrand Leusden een knip te geven, waarbij de weg (grotendeel) plaats maakt voor groen. Hierbij komt het plan helemaal in het park te liggen. De ligging aan het park is dé inspiratiebron geweest voor het ontwerp van OOK architecten. Hoe leef je aan een park? Hoe verbind je de binnen- en buitenwereld? De antwoorden vind je in Parkrand Leusden!

Deze parkwoningen zijn niet alleen op-en-top duurzaam, ze zijn ook nog eens super compleet! Zo heeft elke woning vier slaapkamers, die je tevens als werk- of studeerkamer kunt gebruiken. Ideaal in een tijd waarin we meer en meer thuiswerken. De woningen worden daarbij afgewerkt met hoogwaardig sanitair en tegelwerk. Op de begane grond kom je binnen in de keuken en is er aan de tuinzijde een living. Optioneel zijn er legio mogelijkheden, bijvoorbeeld wonen op de verdieping met uitzicht over het park.

De woningen in Parkrand Leusden zijn all-electric. De platte daken liggen vol met PV-panelen, maar liefst 18 stuks per huis! De PV-panelen zorgen in combinatie met de duurzame installaties (onder andere wtw en een extreem goed geïsoleerde schil (met hoogwaardige isolatie en triple glas) voor een energieleverende woning, goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Omgeving :
De ligging van Parkland Leusden is ideaal voor wie op zoek is naar een mix van natuur en stad! Met je voeten in het park, én met het centrum van Leusden op loopafstand.

Leusden is een gewilde plek om te wonen. Niet voor niets, hier vind je alle stadse voorzieningen, gecombineerd met dorpse gemoedelijkheid. Vanaf Parkrand Leusden gezien ligt De Biezenkamp op slechts een paar minuten wandelen. Hier tref je onder meer basisscholen en een huisartsenpraktijk, maar ook het nieuwe winkelcentrum De Biezenkamp. In dit winkelcentrum kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, haal je lekker vers brood bij de bakker, breng je een bezoekje aan de kapper en shop je gezellig bij de diverse winkeliers. Meer winkelen in Leusden? Ga dan naar Winkelcentrum De Hamershof of naar Winkelcentrum Zuidhoek in Leusden-Zuid.

Inschrijfprocedure :
De woningen worden toegewezen op basis van eerste voorkeur, zodat zoveel mogelijk inschrijvers hun favoriete bouwnummer krijgen. Daarnaast wijzen wij de woningen eerst toe aan de mensen die de woning zelf gaan bewonen en een financiële check hebben aangeleverd. Wil je de kans op een woning vergroten? Zorg dan dat je nu alvast je financiële check regelt, zodat je die kan toevoegen bij je inschrijving.

Interesse? Schrijf u dan nu in als geïnteresseerde op: https://www.parkrandleusden.nl

Specificaties

Specificaties

WoningtypeHoekwoning, Tussenwoning
StatusTe koop
StraatnaamLarikslaan
Huisnummerong.
Postcode3833 AM
PlaatsLeusden
ProvincieUtrecht
Prijstype koopzoals omschreven

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden