Parkrand Leusden
Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden Parkrand Leusden

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Parkrand Leusden

*** De inschrijving is gesloten, de woningen zijn inmiddels verkocht. *** 


Op de projectwebsite tref je vanaf nu per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is, waaronder de prijzen. Kies voor één van de 13 tussenwoningen met een koopsom van € 300.000 v.o.n. of ga voor één van de 4 hoekwoningen met een koopsom van circa € 350.000 tot € 375.000 v.o.n.

Groen wonen met het park aan je voeten in een duurzaam thuis dat klaar is voor de toekomst: jouw toekomst! Ontdek Parkrand Leusden, een inspirerende plek waar natuur, wonen en werken, spelen en ontmoeten samenkomen. Dat noemen we: Green Living!


In Parkrand Leusden komen 17 duurzame en betaalbare parkwoningen. De voorbereidingen voor de start verkoop zijn in volle gang. Naar verwachting zal de start verkoop in het voorjaar plaatsvinden. Meld je nu alvast aan als geïnteresseerde en vertel ons je woonwensen!

Objectdetails

Details

Prijzen en oppervlaktes :

Bouwnummer

Woningtype

Woonopp. GBO

Kavel opp. *

Tuinligging

Prijs v.o.n.

Status

01

Hoekwoning

96 m²

100 m²

Zuid

€350.000,-

Verkocht

02

Tussenwoning

96 m²

96 m²

Zuid

€ 300.000,-

Verkocht

03

Tussenwoning

96 m²

96 m²

Zuid

€ 300.000,-

Verkocht

04

Tussenwoning

96 m²

96 m²

Zuid

€ 300.000,-

Verkocht

05

Tussenwoning

96 m²

96 m²

Zuid

€ 300.000,-

Verkocht

06

Tussenwoning

96 m²

96 m²

Zuid

€ 300.000,-

Verkocht

07

Tussenwoning

96 m²

96 m²

Zuid

€ 300.000,-

Verkocht

08

Tussenwoning

96 m²

96 m²

Zuid

€ 300.000,-

Verkocht

09

Tussenwoning

96 m²

95 m²

Zuid

€ 300.000,-

Verkocht

10

Hoekwoning

96 m²

99 m²

Zuid

€ 362.500,-

Verkocht

11

Hoekwoning

96 m²

117 m²

West

€ 375.000,-

Verkocht

12

Tussenwoning

96 m²

103 m²

West

€ 300.000,-

Verkocht

13

Tussenwoning

96 m²

103 m²

West

€ 300.000,-

Verkocht

14

Tussenwoning

96 m²

103 m²

West

€ 300.000,-

Verkocht

15

Tussenwoning

96 m²

103 m²

West

€ 300.000,-

Verkocht

16

Tussenwoning

96 m²

103 m²

West

€ 300.000,-

Verkocht

17

Hoekwoning

96 m²

107 m²

West

€ 362.500,-

Verkocht

- De kaveloppervlakte is inclusief 37 m2 eigendom in gezamenlijk binnenterrein.
- Bij elke woning zijn gezamenlijke parkeerplaatsen op het gezamenlijke binnenterrein bij de koopsom inbegrepen.
- Bij elke woning is een berging (op het gezamenlijke binnenterrein) bij de koopsom inbegrepen.
- De koopsommen zijn inclusief sanitair en tegelwerk, exclusief keuken.
- De koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.), dat wil zeggen dat de volgende kosten zijn inbegrepen: de grondkosten, de bouwkosten en
 prijsstijgingen tijdens de bouw, de leges en kosten van de omgevingsvergunning, de kosten voor het energielabel, de kosten van de Garantie- en waarborgregeling, de honoraria van de architect, constructeur en andere adviseurs, de verkoopkosten, de notariskosten van de projectnotaris inzake leveringsakte, de (eenmalige) aansluitkosten van elektra, water, gas en riolering, de kosten van levering en gebruik van gas, water en elektriciteit tot de dag van oplevering, de BTW en/of overdrachtsbelasting (eventuele wijzigingen in het tarief worden conform de wettelijke voorschriften doorgevoerd).
- De genoemde v.o.n. koopsommen zijn exclusief taxatiekosten, advies-, notaris- en kadasterkosten voor uw hypotheek, renteverliezen, abonnee en- aansluitkosten voor tv, internet en telefonie.
- Genoemde maten kunnen nog wijzigen.
- Prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en typefouten en geldig tot 1 december 2021.
- Wijzigingen zijn voorbehouden en aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend.

Omschrijving :
Parkrand Leusden doet haar naam eer aan! De duurzame parkwoningen liggen in het groen, tegen het park van Princenhof. Een heerlijke plek, waar je een frisse ochtendwandeling maakt, gezellig de eendjes voert of heerlijk geniet van de avondzon.


Dit project is onderdeel van de transformatie waarin Princenhof zich van kantorenpark ontpopt tot een bloeiende plek om te wonen, werken en recreëren. In de eerste fase van Parkrand Leusden ontwikkelt Samen Thuis Vastgoedontwikkeling 17 betaalbare eengezinswoningen, ideaal voor startende stellen en jonge gezinnen.

Er zijn plannen in de maak om de Larikslaan ter plaatse van project Parkrand Leusden een knip te geven, waarbij de weg (grotendeel) plaats maakt voor groen. Hierbij komt het plan helemaal in het park te liggen. De ligging aan het park is dé inspiratiebron geweest voor het ontwerp van OOK architecten. Hoe leef je aan een park? Hoe verbind je de binnen- en buitenwereld? De antwoorden vind je in Parkrand Leusden!

Deze parkwoningen zijn niet alleen op-en-top duurzaam, ze zijn ook nog eens super compleet! Zo heeft elke woning vier slaapkamers, die je tevens als werk- of studeerkamer kunt gebruiken. Ideaal in een tijd waarin we meer en meer thuiswerken. De woningen worden daarbij afgewerkt met hoogwaardig sanitair en tegelwerk. Op de begane grond kom je binnen in de keuken en is er aan de tuinzijde een living. Optioneel zijn er legio mogelijkheden, bijvoorbeeld wonen op de verdieping met uitzicht over het park.

De woningen in Parkrand Leusden zijn all-electric. De platte daken liggen vol met PV-panelen, maar liefst 18 stuks per huis! De PV-panelen zorgen in combinatie met de duurzame installaties (onder andere wtw en een extreem goed geïsoleerde schil (met hoogwaardige isolatie en triple glas) voor een energieleverende woning, goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Omgeving :
De ligging van Parkland Leusden is ideaal voor wie op zoek is naar een mix van natuur en stad! Met je voeten in het park, én met het centrum van Leusden op loopafstand.

Leusden is een gewilde plek om te wonen. Niet voor niets, hier vind je alle stadse voorzieningen, gecombineerd met dorpse gemoedelijkheid. Vanaf Parkrand Leusden gezien ligt De Biezenkamp op slechts een paar minuten wandelen. Hier tref je onder meer basisscholen en een huisartsenpraktijk, maar ook het nieuwe winkelcentrum De Biezenkamp. In dit winkelcentrum kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, haal je lekker vers brood bij de bakker, breng je een bezoekje aan de kapper en shop je gezellig bij de diverse winkeliers. Meer winkelen in Leusden? Ga dan naar Winkelcentrum De Hamershof of naar Winkelcentrum Zuidhoek in Leusden-Zuid.

Inschrijfprocedure :
De woningen worden toegewezen op basis van eerste voorkeur, zodat zoveel mogelijk inschrijvers hun favoriete bouwnummer krijgen. Daarnaast wijzen wij de woningen eerst toe aan de mensen die de woning zelf gaan bewonen en een financiële check hebben aangeleverd. 

Specificaties

Specificaties

WoningtypeHoekwoning, Tussenwoning
StatusVerkocht
StraatnaamLarikslaan
Huisnummerong.
Postcode3833 AM
PlaatsLeusden
ProvincieUtrecht
Prijstype koopzoals omschreven

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden