Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42
Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42 Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Vrijstaand chalet Giethoorn, Kerkweg 35 - 42

Midden in het Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt deze prachtige vrijstaande chalet. Omringt door meren, uitgestrekte rietlanden en prachtige natuur kunt u hier heerlijk tot rust komen in uw eigen chalet.

Het chalet is gelegen aan het water met een aanlegsteiger, hierdoor vaart of zeilt u vanaf uw eigen grond weg om een heerlijke tocht te maken. Via de grachten zijn alle sloten, meren en vaarten van het prachtige natuurgebied van Wieden en Weerribben te bereiken.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Objectdetails

Details

Indeling :

Begane grond:
De entree van dit chalet is gelegen aan de zijkant, waar u gelijk binnenkomt in een nette open keuken. Vanuit de keuken is de ruime woonkamer bereikbaar die over veel lichtinval en openslaande deuren naar de tuin beschikt. Vanuit de centrale ruimte zijn tevens twee slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wasbak.

Tuin :
Rondom het chalet ligt een nette en royale tuin, welke grotendeels is bestraat en gedeeltelijk is voorzien van grind. De tuin is voorzien van een vrijstaande houten berging en eigen parkeerplaats.
De voorzijde van het chalet is gelegen aan het Chaletpark in een rustig straatje, de tuin van het chalet is gelegen aan de achterkant en zijkant wat deels aan het water ligt. Via het water bent u binnen drie minuten op de grote meren van Giethoorn.

Parkinformatie :
Het chalet is gelegen op een rustig en kleinschalig park genaamd ‘’Resort Venetië’’ met in totaal 44 chalets op royale kavels in een fantastisch mooie omgeving. Het dorp Giethoorn is bekend door zijn bruggetjes, waterwegen en punters en is op loopafstand gelegen. Het Chaletpark is gemakkelijk bereikbaar en heeft de beschikbaarheid over voldoende parkeergelegenheden, tevens worden er op het park ook fluisterboten verhuurd. Vanwege haar kleinschaligheid geniet u optimaal van de rust en de omgeving. Elke kavel grenst aan het water met alle denkbare watersportmogelijkheden.

Kadastraal :
Gemeente :   Steenwijkerland
Sectie        :   D
Nummer    :   4739

Bouwjaar :
2006

Oppervlakte wonen :
Ca. 48 m²

Externe bergruimte :
Ca. 6 m²

Inhoud woning :
Ca. 125 m³

Perceeloppervlakte :
Ca. 250 m²

Kenmerken :
Het chalet beschikt over de volgende voorzieningen/kenmerken:
- Voorzien van nieuw airco-systeem (juli 2019);
- Verwarmd middels een Cv-installatie (2006) met radiatoren;
- Twee slaapkamers;
- Keuken voorzien van alle gemakken;
- Etc, etc.

WIJ NODIGEN U GRAAG UIT VOOR EEN BEZICHTIGING!

Bijzonderheden :
Permanente bewoning is hier niet toegestaan.

Koopprijs :
€ 135.000,00 kosten koper.

Aanvaarding :
In overleg.

Specificaties

Specificaties

WoningtypeVrijstaande woning
StatusVerkocht
StraatnaamKerkweg
Huisnummer35
Toevoeging- 42
Postcode8355 BJ
PlaatsGiethoorn
ProvincieOverijssel
Nieuwbouw / Bestaande bouwBestaande bouw
Bouwjaar2006
Koopprijs€ 135.000,00
Prijstype koopkosten koper
Prijsomschrijvingkoopprijs

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden