Vrijstaande woning met bedrijfs-/ magazijnruimte en kantoor Hengevelde, Het Wegdam 3A-5
Vrijstaande woning met bedrijfs-/ magazijnruimte en kantoor Hengevelde, Het Wegdam 3A-5 Woning Woning Woning Woning Woning Woning Woning Woning Woning Woning Woning Woning Woning Woning Woning Woning Bedrijfshal Bedrijfshal Bedrijfshal Bedrijfshal Bedrijfshal Bedrijfshal Bedrijfshal Bedrijfshal Bedrijfshal Bedrijfshal

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Vrijstaande woning met bedrijfs-/ magazijnruimte en kantoor Hengevelde, Het Wegdam 3A-5

Bent u op zoek naar een uitstekend bereikbare locatie met de mogelijkheid tot het voeren van een bedrijf aan huis? Dan is dit de Unieke kans!

Op bedrijventerrein “Het Wegdam” bieden wij u een vrijstaande woning met representatieve bedrijfs-/ magazijnruimte, kantine en kantoorruimte aan voor de verkoop.

De vrijstaande woning is op luxe wijze uitgevoerd en beschikt over een ruim perceel, diverse volwaardige slaapkamers en de mogelijkheid tot een zwembad in de achtertuin. Tevens beschikt de woning over een separate 2e woning welke momenteel wordt gebruikt als een mantelzorgwoning.

De bedrijfsruimte beschikt over een representatieve ontvangst- en kantoorruimte, kantine, sanitaire voorzieningen en magazijn. De oppervlakte van de bedrijfsruimte bedraagt ca. 285 m² en is eveneens voorzien van twee overheaddeuren, krachtstroom, entresolvloer en een afsluitbaar buitenterrein.

Objectdetails

Details

Oppervlakte :
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte                                          ca. 169 m²

Mantelzorgwoning
Woonoppervlakte                                          ca.   60 m²

Bedrijfsruimte
Begane grond
Bedrijfs-/ magazijnruimte met kantine           ca. 431 m²
Kantoorruimte                                                ca.   70 m²

Eerste etage
Entresolvloer                                                 ca. 132 m²

Kadastrale gegevens :
Gemeente    : Ambt-Delden
Sectie           : K
Nummer       : 1680 + 1811
Grootte         : 15 are en 40 centiare

Indeling :
Vrijstaande woning
U wordt ontvangen in de hal/entree met plavuizenvloer, trapopgang met vide naar de verdieping en een wandcloset met fonteintje.

De tuingerichte woonkamer heeft prachtig uitzicht op de tuin en is voorzien van hoogwaardige PVC-vloer, terrasdeur en ingebouwde gashaard. De luxe inbouwkeuken is recentelijk geplaatst en beschikt over een kookeiland met barfunctie en is uitgevoerd met diverse luxe inbouwapparatuur waaronder inductiekookplaat, afzuigkap, combi
magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken en het kantoor/bar welke eenvoudig gewijzigd kan worden in een hobby-/ speelkamer.

De eerste verdieping biedt ruimte aan vier volwaardige slaapkamers met bergruimte achter de afgetimmerde knieschotten, is uitgevoerd met vloerbedekking, inbouwspots en draai-/ kiepramen. De masterbedroom is voorzien van een inloopkast en een wastafel. De lichte badkamer is voorzien van dubbele wastafel, doucheruimte, een hoekbad en een wandcloset.

De rondom gelegen tuin is op nette wijze aangelegd en er bevindt zich in de tuin de mogelijkheid om een zwembad te realiseren, het e.e.a. is hiervoor voorbereidt en kan gedurende een bezichtiging nader worden toegelicht.

Aan de voorzijde van de woning zijn diverse parkeerplaatsen gelegen. Tenslotte is woning voorzien van vloer-/ dak- en muurisolatie.

Separate mantelzorgwoning
De woning is gelijkvloers en voorzien van een slaapkamer, luxe keuken met inbouwapparatuur, badkamer met douche, bad en toilet.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is goed geïsoleerd en heeft voldoende lichtinval. Aan de bedrijfshal is een kantoorruimte gebouwd met inbouwkast, spreekkamer / ontvangstruimte, sanitaire ruimte, stookruimte en entree naar de bedrijfshal. Alle ruimten zijn voorzien van de benodigde aansluitingen.
Tevens is de bedrijfsruimte voorzien van onder andere:
- Twee recent vervangen overheaddeuren;
- Betontegelvloer in bedrijfsruimte;
- Kantine met luxe pantry en toilet met wasruimte;
- Showroom met pantry;
- CV met radiatoren in kantoren en gasheater in bedrijfsruimte;
- Schakelkast elektra met krachtstroom;
- Toilet;
- Kantoor met systeemplafonds en LED verlichting;
- Etc.

Bereikbaarheid :
Het object is goed bereikbaar met eigen vervoer. In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen.

Bestemmingsplan :
Het object valt binnen bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein ’t Wegdam e.o. (Hengevelde)’ met als enkelbestemming ‘bedrijventerrein’ en functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 3.2. De volledige bestemmingsplaninformatie is op aanvraag beschikbaar.

Koopprijs :
€ 595.000,00 k.k.

Zekerheidsstelling koop :
Koper dient een waarborgsom te stellen ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding :
In overleg.

Specificaties

Specificaties

WoningtypeVrijstaande woning
StatusTe koop
StraatnaamHet Wegdam
Huisnummer3A
Toevoeging-5
Postcode7496 CB
PlaatsHengevelde
ProvincieOverijssel
Nieuwbouw / Bestaande bouwBestaande bouw
Bouwjaar1994
Koopprijs€ 595.000,00
Prijstype koopkosten koper

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden