Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13
Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13 Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Winkelruimte Enschede, Schuttersveld 13

Op goede locatie aan drukke doorgaande weg gelegen bieden wij u grootschalige winkelruimte te huur aan op de onlangs compleet gerevitaliseerde en vernieuwde meubelboulevard Schuttersveld te Enschede.


Het object heeft een opvallend breed front en er zijn veel parkeerplaatsen rondom, waar bezoekers gratis kunnen parkeren.


Op de begane grond zijn Swiss Sense en Istikbal gevestigd en op de eerste verdieping Fit For Free.


Woonboulevard Schuttersveld kenmerkt zich door een verscheidenheid aan winkels vooral gericht op de categorie "wonen".
Op de woonboulevard treft men onder meer een Decokay, Beter Bed, Keukenkampioen,  Leen Bakker, Totaal Bed, Jysk, Carpet Right, Woon en Slaap, Beddenreus en Praxis.


Verder hebben onlangs Kwantum, Mc Donalds, Big Gym al haar deuren geopend van een nieuwe winkel en is de eerste Nederlandse winkel van Poco (ca. 8.000 m²) onlangs ook geopend in Enschede op deze prachtige woonboulevard

Objectdetails

Details

Oppervlakte :
Verdieping
Ca. 1.590 m²

De oppervlakten zijn gemeten door de verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau :
- Lift
- Voldoende eigen parkeerplaatsen;
- Gasheater;
- Verlichting;

Verder is de eigenaar bereid om aanpassingen naar wens van huurder (s) uit te voeren, waaronder het maken van een (extra) entree aan de linkerzijkant.

Bereikbaarheid :
Woonboulevard Schuttersveld is gelegen aan de Hengelosestraat te Enschede direct nabij het kernwinkelgebied van Enschede. Het object is zowel met eigen als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Tevens zijn er ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Koopprijs
Op aanvraag.

Huurprijs :
Op aanvraag, afhankelijk van oppervlak, huurtermijn en opleveringsniveau.

Huurtermijn :
10 / 5 jaar + 5 optiejaren.

Huuraanpassing :
Jaarlijks, op basis van wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI - werknemers laag (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS).

Servicekosten :
Op aanvraag.

Promotiekosten :
Op aanvraag.

Betalingen :
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling :
3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Aanvaarding :
Per direct.

Specificaties

Specificaties

GebruikssoortenWinkel
StatusTe huur, Te koop
StraatnaamSchuttersveld
Huisnummer13
Postcode7514AC
PlaatsEnschede
ProvincieOverijssel
Prijstype koopprijs op aanvraag
Prijstype huurprijs op aanvraag
Prijsomschrijvinghuursom vanaf

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden