Winkelruimte Lelystad, De Promesse 129
Winkelruimte Lelystad, De Promesse 129 Winkelruimte Lelystad, De Promesse 129 Winkelruimte Lelystad, De Promesse 129 Winkelruimte Lelystad, De Promesse 129 Winkelruimte Lelystad, De Promesse 129 Winkelruimte Lelystad, De Promesse 129 Winkelruimte Lelystad, De Promesse 129

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Winkelruimte Lelystad, De Promesse 129

Gelegen op absolute A1 stand, op de drukstbezochte locatie van Lelystad, bieden wij u deze winkelruimte aan voor de verhuur.

De winkelruimte is gelegen op de eerste verdieping, boven de H&M en Douglas en in de directe omgeving zijn diverse landelijke en lokale publiekstrekkers gevestigd, zoals o.a.: - The Sting; - BCC; - Scapino; - New Yorker; - Only; - Etc.

Uniek aan deze locatie is de aanwezigheid van de zeer grote openbare parkeergarage naast en boven de winkelruimte.  Deze parkeergarage biedt plaats aan ruim 650 auto’s.

Objectdetails

Details

Bouwjaar
2009

Energielabel :
Gedeeltelijk A+ en G

Oppervlakte :
Eerste verdieping: ca. 691 m² BVO, inclusief toeslagen.

Bereikbaarheid :
Het object is uitstekend bereikbaar met het eigenvervoer en met het openbaar vervoer. Het NS- Station is op 200 meter lopen gelegen en de op- en afritten van de snelweg A6 zijn nabij gelegen.

Parkeergelegenheid :
In de directe omgeving zijn er ruim voldoende parkeermogelijkheden. Tevens is er nabij een parkeergarage gelegen. (betaald parkeren)

Bestemming :
De winkelruimte valt binnen bestemmingsplan Stadshart met bestemming centrumdoeleinden. Hierdoor is de locatie o.a. bestemd voor detailhandel, horeca, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke en sociaal-culturele voorzieningen. Voor de volledige bestemmingsplaninformatie verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor.

Huurprijs :
€ 60,00 per m² per jaar, exclusief BTW.

Opleveringsniveau :
De winkelruimte beschikt over een eigen entree op de begane grond in de winkelstraat en is bereikbaar middels een roltrap, personenlift en vaste trap. Verder wordt de winkel casco opgeleverd inclusief aansluitingen op de nutsvoorzieningen, doch in overleg.

Huurtermijn :
In overleg.

Huurprijsindexering :
Jaarlijks, 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst volgens module “Indexering Huren” van het CBS.

Betalingen :
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling :
3 maanden huur inclusief BTW.

Servicekosten :
Op aanvraag.

Bijdrage winkeliersvereniging :
Op aanvraag.

Aanvaarding :
Nader overeen te komen.

Specificaties

Specificaties

GebruikssoortenWinkel
StatusVerhuurd
StraatnaamDe Promesse
Huisnummer129
Postcode8232VZ
PlaatsLelystad
ProvincieFlevoland
Huurprijs€ 60,00
Prijstype huurper m2 / jaar excl.

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden