Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35
Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35 Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Winkelruimte met woning Albergen, Zenderseweg 35

Gelegen op uitstekende locatie aan één van de toegangswegen naar het centrum van Albergen bieden wij u deze woning met aangrenzende winkelruimte aan voor de verkoop.


De goed onderhouden woning is in de loop der jaren meerdere malen vernieuwd.
Het bedrijfspand is eveneens in uitstekende staat, het achterste gedeelte met ruime zolderverdieping is gebouwd in 2000 en het voorste gedeelte van het bedrijfspand is van 1990.


Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 1.570 m2!
Kortom: vrij wonen op een grote kavel in de dorpskern en nabij het buitengebied waar wonen en werken gecombineerd kan worden!

Objectdetails

Details

Indeling :
Begane grond:
Entree-/hal aan de voorzijde van de woning met toilet, directe toegang tot de winkel en doorgang nar het kantoor, de royale woonkamer, het toilet, de woonkeuken welke is voorzien van een gasfornuis, vaatwasser, combi magnetron en koelkast en doorgang naar de bijkeuken. In het kantoor bevindt zich de meterkast. De woonkamer is vijf jaar geleden compleet gerenoveerd met o.a. nieuw laminaat en voorzetramen voor de glas in lood ramen. Op de gang ligt een pvc-vloer.

Verdieping:
Overloop met doorgang naar 4 slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. De slaapkamers beschikken over vaste kasten en opbergruimte achter de schotten.

Winkel:
Het voorste gedeelte van de winkel is 27 jaar oud. Het achterste gedeelte (vanaf het zijraam) is 17 jaar oud. In de winkel is een heater en alarmsysteem aanwezig. Verder ligt er in de winkel een grindvloer. In de werkplaats die aan de achterzijde van de winkel ligt is een toilet en een kleine keuken aanwezig.
Aan de voorzijde en aan de zijkant van de winkel bevinden zich de parkeerplaatsen. Vijf parkeerplaatsen zijn voor de winkel gelegen en vier parkeerplaatsen bevinden zich aan de zijkant van de winkel.

Tuin:
De woning beschikt aan de achterzijde over een ruime tuin welke op nette wijze is aangelegd. Ook is er bij de woning een houten schuur gelegen met een afmeting van 6 x 4 meter met een tegelvloer. De stenen schuur achterin de tuin is 6 x 5 meter met een zolderverdieping. Naast de stenen schuur is een grote overkapping geschikt voor een auto of caravan.

Gebruiksoppervlakte :
Ca. 125 m² wonen

Inhoud woning :
Ca. 470 m³

Externe bergruimte :
Ca. 54 m²

Oppervlakte winkel :
Begane grond
Ca. 350 m²

Etage
Ca. 120 m²

Kadastrale gegevens :
Gemeente: Tubbergen
Sectie: H
Perceel: 6302
Grootte: 15 are en 70 centiare

Vraagprijs :
€ 448.000,00 k.k.

Aanvaarding :
In overleg.

Specificaties

Specificaties

GebruikssoortenWinkel, Overig
StatusVerkocht
StraatnaamZenderseweg
Huisnummer35
Postcode7665 TK
PlaatsAlbergen
ProvincieOverijssel
Koopprijs€ 448.000,00
Prijstype koopkosten koper

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden