Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5
Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5 Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Woning met bedrijfsruimte Hengevelde, Het Wegdam 5

Bent u opzoek naar een uitstekend bereikbare locatie met de mogelijkheid tot het voeren van een bedrijf aan huis? Zoek niet verder maar kom eens kijken bij het vrijstaande woonhuis, met representatieve bedrijfsruimte, op bedrijventerrein ‘Het Wegdam’ in Hengevelde.

De woning is op luxe wijze uitgevoerd en beschikt over een ruim perceel, meerdere volwaardige slaapkamers, een tuinhuis met bar en sauna. Daarnaast is er een mogelijkheid tot een zwembad in de achtertuin!


De bedrijfsruimte beschikt over een representatieve ontvangst- en kantoorruimte, kantine, sanitaire voorzieningen en magazijn. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van 285 m2 en beschikt over twee overheaddeuren, krachtstroom, entresol en afsluitbaar buitenterrein

Objectdetails

Details

Oppervlakte :
Woning:
Ca. 169 m2 woonoppervlakte

Bedrijfsruimte:
Begane grond
Ca. 285 m² bedrijfsruimte
Ca. 75 m² magazijnruimte
Ca. 115 m² kantoorruimte

Eerste etage
Ca. 115 m² entresol.

Indeling :
Woning: U wordt ontvangen in de hal/entree met plavuizenvloer, trapopgang met vide naar de verdieping en een wandcloset met fonteintje. De tuingerichte woonkamer heeft prachtig uitzicht op de tuin met luxe tuinvertrek met bar. De woonkamer is voorzien van hoogwaardige PVC-vloer, terrasdeur en ingebouwde gashaard. De luxe inbouwkeuken is recent geplaatst, beschikt over een kookeiland met barfunctie en is uitgevoerd met luxe inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken en het kantoor.

De eerste verdieping biedt ruimte aan vier volwaardige slaapkamers met bergruimte achter de afgetimmerde knieschotten, is uitgevoerd met vloerbedekking, inbouwspots en draai-/kiepramen. De lichte badkamer is voorzien van dubbele wastafel, doucheruimte, een hoekbad en wandcloset. De rondom gelegen tuin is op nette wijze aangelegd en voorzien van een jachthut met bar en sauna installatie.

Tevens bevindt zich in de tuin de mogelijkheid om een zwembad te realiseren, het e.e.a. is hiervoor voorbereidt en kan gedurende een bezichtiging nader worden toegelicht. Aan de voorzijde van de woning zijn diverse parkeerplaatsen gesitueerd.

- De woning is voorzien van een waterontharder, hetgeen de levensduur van o.a. uw apparatuur en kleding verbeterd!
- Het centrale stofzuigersysteem heeft aansluitingen in alle vertrekken.
- De verwarming geschiedt middels een HR-combiketel, ATAG bouwjaar 2015 (eigendom).

De bedrijfsruimte De bedrijfsruimte is voorzien van o.a.:
- Twee grote overheaddeuren; - Betontegel vloer; - Schakelkast elektra met krachtstroom; - Kantine met luxe pantry - Opbergkasten - Toilet; - Bergruimten; - Etc. etc.

De bedrijfsruimte is goed geïsoleerd en heeft voldoende lichtinval. Aan de bedrijfshal is een kantoorruimte gebouwd met inbouwkast, spreekkamer / ontvangstruimte, sanitaire ruimte, stookruimte en entree naar de bedrijfshal. Alle ruimten zijn voorzien van de benodigde aansluitingen.

WONINGRUIL BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN!

Bestemming :
Bedrijventerrein ’t Wegdam e.o. (Hengevelde) met de enkelbestemming ‘bedrijventerrein’.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Perceel :
Gemeente: Ambt Delden
Sectie: K
Nummer: 1680 + 1811
Grootte: 15 a 40 ca

Aanvaarding :
In overleg.

Koopprijs :
Op aanvraag.

Specificaties

Specificaties

WoningtypeWoon-/Winkelpand, Vrijstaande woning
StatusTe koop
StraatnaamHet Wegdam
Huisnummer5
Postcode7496CB
PlaatsHengevelde
ProvincieOverijssel
Prijstype koopprijs op aanvraag

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden