Woonboerderij Enter, Jagersweg 4
Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 Woonboerderij Enter, Jagersweg 4 video

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Woonboerderij Enter, Jagersweg 4

Op wellicht het mooiste plekje van Enter bieden wij u de werkelijk fantastische authentieke woonboerderij "De Zuidervelds Hoeve" aan voor de verkoop.

Deze woonboerderij is door de jaren heen diverse malen op hoogwaardige wijze gemoderniseerd, waarbij de eigenaar het karakter van de woning intact heeft gelaten en in dezelfde stijl heeft vernieuwd. 

De woonboerderij is vrij gelegen op een perceel van in totaal maar liefst 28.650 m² en herbergt naast de weides ook nog diverse bijgebouwen, waaronder een voormalige paardenstal.

Kom de mogelijkheden bekijken bij deze woning! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Objectdetails

Details

Indeling:          
Begane grond
Bij binnenkomst in de prachtige woonboerderij wordt u ontvangen in de ruime entree met een toilet en prachtige Portugese vloertegels welke u veelvuldig terugziet in dit object.

Vanuit hier bereikt u de zeer royale en sfeervolle living met zicht op de rondom gelegen tuin. De ruimte is voorzien van een houten parketvloer, karakteristieke gebinten in het zicht en een imposante gashaard met stenen-/ houten schouw met Delfts blauwe tegels. Tevens bevinden zich aan de living een hal met toegang naar de badkamer met douchehoek, toilet en wastafelmeubel en daarnaast de ouderlijke slaapkamer op de begane grond.  

De achter entree waar zich nog een voormalig toilet bevindt, leidt u naar de keuken met berging en naast de keuken vindt u een voormalige badkamer welke nu dienst doet als wasruimte.

De gezellige woonkeuken is op authentieke wijze uitgevoerd. De inrichting omvat een keuken met een 4-pits inductiefornuis met combimagnetron en een hardstenen aanrechtblad met gootsteen. Op de vloer met vloerverwarming komt de Portugese tegelvloer weer terug dat samen met de zichtbare balklaag naadloos aansluit op de algehele stijl van de woning.

Eerste verdieping
Middels de prachtige trap met loper komt u op de etage waar drie slaapkamers aanwezig zijn, daarnaast is hier de 2e badkamer gelegen met toilet, douche en dubbele wastafel.

Tuin:          
Allereerst wordt u middels de prachtige oprijlaan met elektrische poort tussen de imposante bomen door en over oude waaltjes begeleid naar de woning. Aan de voorzijde is een weide gelegen welke is voorzien van degelijke en onlangs nagekeken omheining. Aan de linkerzijkant en achter de woning is tevens een weide gelegen
welke voorzien is van afrastering.

Rechts van de woning is een eigen bos gelegen en in dit bos is een prachtige vijver met fontein aanwezig. Bij de vijver vindt u tevens een overkapping met elektrische verwarming en een barbecue waar u heerlijk in alle privacy kunt genieten. De vijver is afzonderlijk omheind met een van afrastering van gaas.

Daarnaast staan op het perceel diverse bijgebouwen, waaronder een paardenstal met twee boxen, een kapschuur met vliering, waarbij de begane grond enerzijds dient als carport en daarnaast als opstal dient voor de 3 waterpompen, een werkplaats, een kippenren/volière en een bijgebouw welke dient als bijkeuken waar tevens een ruimte is ingericht met infrarood sauna en zonnebank.

Er loopt een beregeningssysteem over het perceel voor de weides, tuin en het vullen van de vijver.

Door de vrije ligging heeft u geen directe inkijk en is privacy gegarandeerd. 

Kortom: De tuin is op fraaie wijze aangelegd en met recht sprookjesachtig te noemen. Op het perceel heeft u ruim voldoende parkeergelegenheid welke is verhard met kasseien.

Al met al een woning welke u met eigen ogen gezien moet hebben! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging op deze Unieke locatie.

Kadastraal:          
Gemeente     :           Wierden
Sectie            :           Z
Nummer        :           1423 & 1459
Grootte          :           Totaal derhalve 28.650 m²

Gebruiksoppervlakte wonen:          
Circa 171 m² 

Inhoud:
Circa 592 m³

Bijzonderheden:          
De woning beschikt over o.a. de volgende voorzieningen-/ eigenschappen:
-       De CV-installatie is eigendom, en het betreft een HR systeem;
-       De begane grond vloer is deels voorzien van vloerverwarming;
-       Glasvezelaansluiting;
-       Vrijwel de gehele woning is voorzien van dubbel glas;
-       Toilet begane grond voorzien van urinoir;
-       Alarminstallatie;
-       Kapschuur met carport en diverse andere bijgebouwen;
-       Prachtige vijver met fontein met daarbij een riante overkapping, waar u kunt genieten van het vrije zicht over de vijver;
-       Weide voorzijde voorzien van omheining rondom;
-       Privacy-volle tuin rondom gelegen;
-       Het onderhoud is in een uitstekende staat;
-       De woning is door de jaren heen diverse malen gemoderniseerd;
-       De buitenmuren van de hoofdwoning zijn  geïsoleerd;
-       De rietenkap is in 2018 grootschalig gerenoveerd;
-       Er zijn twee pompen aanwezig welke dienen voor de beregening van de tuin en het bijvullen van de vijver en er is één pomp aanwezig
        welke rondom ligt en welke dient voor de beregening van de weides;
-       Diverse originele elementen zoals houten binnendeuren, vloertegels en gebinten.
-       Etc.

Vraagprijs:          
€ 1.250.000,00 k.k.

Aanvaarding:          
In overleg.                                                          

WE NODIGEN U GRAAG UIT VOOR EEN BEZICHTIGING!

Specificaties

Specificaties

WoningtypeVrijstaande woning
StatusTe koop
StraatnaamJagersweg
Huisnummer4
Postcode7468 PG
PlaatsEnter
ProvincieOverijssel
Nieuwbouw / Bestaande bouwBestaande bouw
Koopprijs€ 1.250.000,00
Prijstype koopkosten koper

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden