Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A
Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A eerste verdieping tweede verdieping

Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Appartement Meppel, Hoofdstraat 55A

Gelegen op uitstekende locatie, in het centrum van Meppel, bieden wij deze te renoveren woonruimte met veel potentieel aan voor de verkoop.

Het betreft een woonruimte op de eerste en  tweede verdieping met terras, een eigen opgang en huisnummer en meters voor gas, elektra en water.

Het object kan eventueel middels een vergunning worden opgesplitst in meerdere woningen.

Op de begane grond bevinden zich twee commerciële ruimtes / winkels:
-       Pearle Opticiens
-       Reykyavik Your Denim Provider

Het object betreft één appartementsrecht en dient volledig gerenoveerd te worden.

De woonruimte beschikt over een energielabel D.

Objectdetails

Details

Kadastraal :          
Gemeente:    Meppel
Sectie:           A
Nummer:       6751 & 1247
App. index:   Volgt

Oppervlakte :         

Eerste verdieping
Ca. 148 m² GBO wonen*.

Tweede verdieping
Ca. 77 m² GBO wonen*.

* Oppervlaktes zijn berekend aan de hand van plattegronden of bouwtekeningen. Er zijn geen gecertificeerde meetstaten conform NEN 2580 van dit object.

Bouwjaar :          
1900.

Opleveringsniveau :          
In de huidige staat, staat, ‘as is where is’,  zonder nadere garanties en met alle aan de onroerende zaken verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.

Bereikbaarheid :          
Het object is midden in het centrum van Meppel gelegen, met vele winkels en horeca gelegenheden in de nabije omgeving.

Parkeerplaats Grote Akkerstraat en parkeergarage Kromme Elleboog bevinden zich op 3 minuten loopafstand.

Het centraal station van Meppel bevindt zich op 12 minuten loopafstand.

Koopprijs :
Bieden vanaf € 150.000,000 k.k.

Zekerheidsstelling :          
Koper dient een borgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten.

Aanvaarding :          
01-07-2022, of zoveel eerder of later wat partijen onderling overeenkomen.

Bijzonderheden :          
Alleen biedingen zonder voorbehouden (bouwkundige keuring en financieringsvoorbehoud) worden in overweging genomen.

Uitermate interessant voor (professionele) aannemers, bouwers en ontwikkelaars.

De woning beschikt over eigen opgang op de begane grond, eigen meters voor gas, elektra en water en verkeert in casco staat waarbij o.a. de rechter zijgevel, kozijnen, dak- en dakkappellen onderhoud behoeven. Verder dient de woonruimte volledig gerenoveerd te worden. In de prijsbepaling is rekening gehouden met de huidige staat van oplevering.

De oppervlaktes zijn berekend aan de hand van plattegronden of bouwtekeningen. Er zijn geen gecertificeerde meetstaten conform NEN 2580 van dit object. Over- of ondermaat van het verkocht zal aan geen der partijen enig recht verlenen.

Over de koopsom is 8% overdrachtsbelasting van toepassing, waarbij artikel 13 van de Wet op belastingen van rechtsverkeer van toepassing is. Indien koper met 2% of 0% overdrachtsbelasting kan aankopen, dient dit expliciet in de bieding te worden opgenomen.                                                          

De koper van de van de bovenwoning zal gedurende de verbouwing maximaal (op basis van redelijkheid en billijkheid) rekening houden met de exploitatie van de gebruikers van winkelruimtes aan de Hoofdstraat 55-57 zodat betreffende gebruiker en haar bezoekers de winkelruimte normaal kunnen betreden en er geen sprake is van overlast dan wel mogelijke omzetderving.

De woonruimte maakt samen met de twee ondergelegen winkels deel uit van een nog op te richten VVE. Hierin zal worden opgenomen dat renovatie- en herstelkosten aan de gevels en daken van de woning volledig voor rekening en risico van de eigenaar van de woning komen.

Voorbehoud :          
Definitief voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Bezichtiging :          
Geïnteresseerden kunnen hun interesse tot en met vrijdag 22 april 12:00 uur kenbaar maken, bij voorkeur per mail. Aan de geïnteresseerden die zonder voorbehouden kunnen bieden, wordt de mogelijkheid geboden op een nader te bepalen moment te bezichtigen.

Specificaties

Specificaties

WoningtypeAppartement, Bovenwoning
StatusVerkocht
StraatnaamHoofdstraat
Huisnummer55
ToevoegingA
Postcode7941 AC
PlaatsMeppel
ProvincieDrenthe
Nieuwbouw / Bestaande bouwBestaande bouw
Bouwjaar1900
Koopprijs€ 150.000,00
Prijstype koopkosten koper
Prijsomschrijvingkoopsom vanaf

Kaart

Informatieaanvraag

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

* Verplichte velden